icon

Sepsa u 8 mesačného dieťaťa

malamonika
9. feb 2015

Dobrý deň môj malý synček v 7 mesiaci ochorel začal hnackovat vracať A mal vysoké horúčky V stoličkách bola krv najprv sme boli týždeň V Bojniciach nič mu nezistili potom 2 týždne V banskej Bystrica krv V stoličkách zmizla aj vracať prestal ale strašne schudol poslali nás domov bez určenia diagnózy po 4 dňoch začal vracať A tak sme sa ocitli na Kramároch V Bratislave po 2 dňoch skončil na are s3% na život nechápem prečo V tu noc keď sa to stalo sa neskutočne smial večer dostal vysoké horúčky A ráno už nemohli nahmatať pulz A pod zistili mu otravu krvi A zlyhalo mu 6 orgánov teraz už je stabilizovaný A všetky Diagnózi sú stav po skeptickom šoku Multi orgánove zlyhanie spasticka kvadrupareza porucha zrakovej percepcie postischemicke zmeny mozocka bazalnich ganglii a mezencefala mozgová atrofia nešpecifikované leukoencefalopatia Okcípitalne peri akútna gastroenteritida A Kolitide peritonitide erozívnej gastropatie alergia na bielkoviny kravskeho mlieka tromboza nekroticke ložisko na pravej nozicke som sním už dlho V nemocnici A neviem či to ďalej zvládnem máte niekto skúsenosti S niečím podobným ako ste to prekonali Ďakujem za odpovede

Strana
z5
minikiwi
22. feb 2016

..ale naozaj prosim budte silna kvoli malemu..viem,ze sa mi to lahko pise..presne ako to pisala red_cat...

qtinka29
9. júl 2016

@malamonika ahoj....tak ako sa máte....myslím na vás....je už lepšie???

tabitana
9. okt 2016

@malamonika ahoj,čo nového s maličkým?

malamonika
autor
13. okt 2016

@qtinka29 ahoj malinky je na tom trodku lepsie pohybovo katastrofa ale krasne sa zacal usmievat a to ma tesi a vsetci mi hovoria ze je rozmaznany a maju pravdu vie ako na nas 🙂

malamonika
autor
13. okt 2016

@tabitana ahoj uz spapa 5loziciek nic moc ale aspom nieco pohybovo katastrofa a je rozmaznany tak vie ako na nas 🙂ale krasne sa usmieva a to ma tesi takze asi tak bojujeme dalej 🙂

qtinka29
13. okt 2016

@malamonika len ho pekne rozmaznávaj ďalej 😉 .....nech sa len pekne usmieva......neskôr rozcvičíte aj telíčko....určite bude lepšie.....držte sa...... 🙂

tabitana
13. okt 2016

@malamonika veľmi držím palce.. A áno, rozcvicite... Musíte.. Je bojovník.. 💖

qtinka29
21. máj 2017

@malamonika ahoj,ako sa máte...????

malamonika
autor
26. máj 2017

@qtinka29 ahoj tak pomali

Strana
z5