Silná hnačka
Ahojte obraciam sa na maminy ktore maju s hnackamy u dietatka skusenost,moj maly cez tyzden konkr,vpondelok zacal brat sirup proti kaslu solmucol a aerius kde pise neziadajuce ucinky deticky eo 2rokoch,ze mozu mat ztoho hnacky ,a moj zacal mat predpokladame ze sliekov redsiu stolicu no vcera a dnes to uz je dost zle skoro ako voda raz zelenej farby raz zltej ,dr som vcera volala ze mam davam smectuntak davame ,ale ja som mu aj tie sirupy uz dnes nedala aj ked vravela,ze ich mam nadalj podavat so smectou spolu,.neviem ci nemam ist dnes na pohotovst snim aby mi dali nieco silnejsie na zastavenie ,bojim sa aby neskoncil vnemocnici,idu mu aj stolicky citala som,ze aj stoho moze mat redsiu stolicu ,je to tak???davam mu pit pigi caj banany ryzovy odvar krupicu slupik coly ,a nic zatial,hnackuje stale 😒
@luba28 Dávam banán, banánovú výživku s piškotkami, probiotiká som jej tiež dala, ale potom som sa dočítala, že mater.mlieko obsahuje také množstvo probiotík a prebiotík, že je to dosť, tak potom som už nedávala.Naša nie je ani malátna, ani slabá, na povahe sa jej to neprejavilo, chvalabohu ani teploty. Preto neviem, či to môže byť vírus, keď nemá teplotu.
@zuzana1404 mozu to byt zubky,...a nehryzie co ma v ruke,neslini sa viac,alebo prsteky si nedava do pusy????
@luba28 Áno to robí, ale už to robí dlhšie, staršie dve deti nemali hnačku pri prerezávaní zúbkov, iba trošku zvýš.teplotu.
@zuzana1404 nas maly tiez nema teplotu,ked mu idu zubky,ale ta stolica je tiez casto a riedka,len podla toho viem,ze nejaky zubok nam ide,....a tiez ta stolica trva aj tyzden,....a farba stolice sa nezmenila???a chuti jej vsetko ako doteraz????
@luba Chutí jej hlavne moje mlieko, ale to bolo vždy tak, príkrmy veľmi nechcela-ešte tie sladké-čiže ovocné, má ešte len sedem mes. takže veľa toho nezje, stolica bola už aj taká do zelena, niekedy je úplne riedka, niekedy taká kašovitá, bolo už tak, že mala len raz za deň, už som si myslela, že sme z toho vonku a prásk na druhý deň zase.Takže neviem, také divné príznaky, čo som ešte nezažila.

@zuzana1404 neviem co to je vo vzduchumale vela deti hnackuje a tak dlho dufam ,ze mojmu sa to bude len zlepsovat,on bol aj mrzuty malatny a to pil dost cajiku ,tak nevem. A stymi zubkamy no podla viacerych moze byt tak neviem , 😒