Sirup pre 19 mesačné dieťa od bolesti
Ahojte maminy,chcem sa opýtať či je pre deti okrem sirupu Nurofen pre deti ešte aj iný sirup na tlmenie bolesti a horúčky? Sirup sme ešte nemali lebo sme používali čípky ale je to strašný boj s mojou malou kedže už máme 19 mesiacov.Pri aplikovaní čípky,ked som jej o dnes išla dať hrozne plakala a vytlačila mi ho von naspäť tak už sa ani nejdem pokúšať jej ho dávať aby sa ešte viac netrápila kedže nám idú stoličky k tomu sme schytali soplíky aj horúčku. Celú noc sa budila z hrozným plačom a nezmenilo sa to ani počas poobedného spánku čo mi spinkala len pol hodiny inak stále spinká 2-2 a pol hodiny...dakujem za odpoved,pekný deň.
@tribalmite0 Ako pišu baby ,ked je velmi zle striedat každe 4 hodiny sirupceky..ak je miernejsi priebeh tak staci jeden,my mame osvedceny panadol,aj na teplotku,aj na zubky (samozrejme nie pri kazdom zube zvlast spotrebovat celu flašku 😀 ) aj pri nadchce ked mala mala upchaty noštek a plačkala,nebola som si ista ci nema bolest hlavicky,daval som pred spanim jednu davku a podla moznosti opakovala najskor po 6tich,idealne po 8mich hodinach jeden sirup alebo kazde 4 hodiny striedat dva,ale nie panadol a paralen sirup 😉 musia mat rozdielne ucinne latky

@tribalmite0 panadol pre deti... môžeš striedať s nurofenom po 4 hodinách, keď dávaš iba nurofen, tak ten po 6 hodinách... každý má inú účinnú látku - nurofen má brufen a panadol paracetamol... predávajú sa aj pod inými obchodnými názvami, ale dôležitá je vždy účinná látka, napr. Nurofen a Brufen je to isté, rovnako ako Panadol a Coldrex...