icon

Sirup pre 19 mesačné dieťa od bolesti

tribalmite0
28. sep 2013

Ahojte maminy,chcem sa opýtať či je pre deti okrem sirupu Nurofen pre deti ešte aj iný sirup na tlmenie bolesti a horúčky? Sirup sme ešte nemali lebo sme používali čípky ale je to strašný boj s mojou malou kedže už máme 19 mesiacov.Pri aplikovaní čípky,ked som jej o dnes išla dať hrozne plakala a vytlačila mi ho von naspäť tak už sa ani nejdem pokúšať jej ho dávať aby sa ešte viac netrápila kedže nám idú stoličky k tomu sme schytali soplíky aj horúčku. Celú noc sa budila z hrozným plačom a nezmenilo sa to ani počas poobedného spánku čo mi spinkala len pol hodiny inak stále spinká 2-2 a pol hodiny...dakujem za odpoved,pekný deň.

sissy27
28. sep 2013

@tribalmite0 panadol pre deti... môžeš striedať s nurofenom po 4 hodinách, keď dávaš iba nurofen, tak ten po 6 hodinách... každý má inú účinnú látku - nurofen má brufen a panadol paracetamol... predávajú sa aj pod inými obchodnými názvami, ale dôležitá je vždy účinná látka, napr. Nurofen a Brufen je to isté, rovnako ako Panadol a Coldrex...

milota164
30. sep 2013

panadol mozes striedat s nurofenom

sarinka2012
30. sep 2013

@tribalmite0 Ako pišu baby ,ked je velmi zle striedat každe 4 hodiny sirupceky..ak je miernejsi priebeh tak staci jeden,my mame osvedceny panadol,aj na teplotku,aj na zubky (samozrejme nie pri kazdom zube zvlast spotrebovat celu flašku 😀 ) aj pri nadchce ked mala mala upchaty noštek a plačkala,nebola som si ista ci nema bolest hlavicky,daval som pred spanim jednu davku a podla moznosti opakovala najskor po 6tich,idealne po 8mich hodinach jeden sirup alebo kazde 4 hodiny striedat dva,ale nie panadol a paralen sirup 😉 musia mat rozdielne ucinne latky