icon

Sirup pre deti od 1. roka Marťankovia. Je neškodný?

lenka1smejka
2. máj 2010

Prosim vas je tam napisane,ze posilnuju imunitu.Neuskodi to malej ked jej to preventivne budem davat?A ake mate na to nazory?

zitaje
2. máj 2010

Ma toja dcera nejake zdravotne problemy? Ja by som stavila radsej na zdravu stravu, ide leto, bude kopec ovocia a zeleniny. Plus zlahka otuzovat, neobliekat prilis, nekupat v prilis teplej vode, byt co najviac vonku v prirode, vela pit a tak. Moj nazor 🙂 .

zuza.m
2. máj 2010

a maš malu chorlavu??ja by som do nej zbytočne nepchala umeliny.možeš najskor vyskušat probiotika.tie upravuju črevnu floru a vela virusov sa dostava prave cez črievka...

lenka1smejka
autor
2. máj 2010

Dakujem za nazory chora este nebola nevieme co je to soplik ale ja mam strasny az panicky strach z toho ked bude chora.Niekedy si pripadam silena ale naozaj mam panicky strach z toho aby nebola chora

zitaje
2. máj 2010

Lenka neboj, kym ti mala nepojde do kolektivu, je mozne ze sa vam podari vyhybat sa chorobam. Ale potom uz pravdepodobne nie. ☹ Inak pre vyvoj imunitneho systemu je potrebne, aby sa deti obcas stretli aj s nejakymi chorobami. Jasne ze nenecham, aby mi bezdomovec kaslal nan dieta 😀 , ale nejaky soplik pozbierany na ihrsku podla mna nezaskodi. A navyse nie je od veci, ked sa dieta nauci smrkat a tak.
Inak moja mala ma 26 mesiacov a bola 2x chora - raz mala sople, to som s nou ani k lekarke nesla a raz soplila a kaslala, to uz sme dostali nejaky sirup. A to starsia chodi do skoly a byva obcas aj chora - castejise ako mala.
Prilis sa neboj, je to ako s cistotou - upratovat treba, ale sterilne prostredie detom neprospieva. Drzim palce. 😉

lenka1smejka
autor
2. máj 2010

Tak mala je stale s detmi chodim s nou do centracika tam je vela deti chorych,aj na ihrisku su usoplene deticky 😀 tak si nemyslite,ze by som jej to mohla dat preventivne?Lebo este nemala v sebe ani cipok ani ziadny sirup a nechcem do nej davat ziadne lieky-zbytocne

zitaje
3. máj 2010

ked sa stretavate s detmi a napriek tomu nebola nikdy chora, je dost pravdepodobne, ze ma imunitu v poriadku, a je zbytocne jej davat nejaky chemicky sirup. 😉

majdiska
3. máj 2010

lenka my dávame C-bion 2x multi, ale my máme problém už od jedného roka.. mne malý neprešiel mesiac bez ATB.. 😒 toto som mu začala dávať ked mi prestal papať ovocie - nechcel a v oktobri mal znovu angínu a po ATB dostal afty.. probiotiká mi bez prebiotík nezaberali a bolo to strašné.. nechcem strašiť v lete minulý rok nastúpil do súkromnej škôlky a v chorobách pokračujeme nadalej.. máme niečo s imunitou a za mesiac sme objednaný na imunologiu.. ☹
takže preventívne si myslím, že to ublížiť nemôže.. 😉

lenka1smejka
autor
3. máj 2010

Dakujem vam za nazory ja jej to kupim ved uskodit jej to neuskodi a ako napisala majdiska preventivne

zuza.m
3. máj 2010

preventivne neuškodi alejasi mylsim že je to upne zbytočne .moj maly napriklad chyti kade čo aj sopln aj virozy aj horučky a predca mu to nedavam .nevidim v tom dovod.a aj tak si myslim že to treba dlhodoboo každy den aby to malo nejaky učinok a nie len napr.len v tedy ked si spomeniem....