Sirup pre deti od 1. roka Marťankovia. Je neškodný?
Prosim vas je tam napisane,ze posilnuju imunitu.Neuskodi to malej ked jej to preventivne budem davat?A ake mate na to nazory?
a maš malu chorlavu??ja by som do nej zbytočne nepchala umeliny.možeš najskor vyskušat probiotika.tie upravuju črevnu floru a vela virusov sa dostava prave cez črievka...
Dakujem za nazory chora este nebola nevieme co je to soplik ale ja mam strasny az panicky strach z toho ked bude chora.Niekedy si pripadam silena ale naozaj mam panicky strach z toho aby nebola chora
Lenka neboj, kym ti mala nepojde do kolektivu, je mozne ze sa vam podari vyhybat sa chorobam. Ale potom uz pravdepodobne nie. ☹ Inak pre vyvoj imunitneho systemu je potrebne, aby sa deti obcas stretli aj s nejakymi chorobami. Jasne ze nenecham, aby mi bezdomovec kaslal nan dieta 😀 , ale nejaky soplik pozbierany na ihrsku podla mna nezaskodi. A navyse nie je od veci, ked sa dieta nauci smrkat a tak.
Inak moja mala ma 26 mesiacov a bola 2x chora - raz mala sople, to som s nou ani k lekarke nesla a raz soplila a kaslala, to uz sme dostali nejaky sirup. A to starsia chodi do skoly a byva obcas aj chora - castejise ako mala.
Prilis sa neboj, je to ako s cistotou - upratovat treba, ale sterilne prostredie detom neprospieva. Drzim palce. 😉
Tak mala je stale s detmi chodim s nou do centracika tam je vela deti chorych,aj na ihrisku su usoplene deticky 😀 tak si nemyslite,ze by som jej to mohla dat preventivne?Lebo este nemala v sebe ani cipok ani ziadny sirup a nechcem do nej davat ziadne lieky-zbytocne
ked sa stretavate s detmi a napriek tomu nebola nikdy chora, je dost pravdepodobne, ze ma imunitu v poriadku, a je zbytocne jej davat nejaky chemicky sirup. 😉
lenka my dávame C-bion 2x multi, ale my máme problém už od jedného roka.. mne malý neprešiel mesiac bez ATB.. 😒 toto som mu začala dávať ked mi prestal papať ovocie - nechcel a v oktobri mal znovu angínu a po ATB dostal afty.. probiotiká mi bez prebiotík nezaberali a bolo to strašné.. nechcem strašiť v lete minulý rok nastúpil do súkromnej škôlky a v chorobách pokračujeme nadalej.. máme niečo s imunitou a za mesiac sme objednaný na imunologiu.. ☹
takže preventívne si myslím, že to ublížiť nemôže.. 😉
Dakujem vam za nazory ja jej to kupim ved uskodit jej to neuskodi a ako napisala majdiska preventivne
preventivne neuškodi alejasi mylsim že je to upne zbytočne .moj maly napriklad chyti kade čo aj sopln aj virozy aj horučky a predca mu to nedavam .nevidim v tom dovod.a aj tak si myslim že to treba dlhodoboo každy den aby to malo nejaky učinok a nie len napr.len v tedy ked si spomeniem....

Ma toja dcera nejake zdravotne problemy? Ja by som stavila radsej na zdravu stravu, ide leto, bude kopec ovocia a zeleniny. Plus zlahka otuzovat, neobliekat prilis, nekupat v prilis teplej vode, byt co najviac vonku v prirode, vela pit a tak. Moj nazor 🙂 .