Sirupy na chuť do jedla
ma niekto odskusany nejaky sirup mi mame uz odsukany peritol,pikovit ,vitaminy nic nezabera Mala mi nechce jedavať len babre
@michaela025 fakt zje ovela viac ako moja,jajky je to brrr,skusala som i ja vselico,sirupy,tbl,....my sme mali kreatin a ureu v moci zvysenu,kvoli oblickam....ale ja by som nic take ako RH do nej nepchala,my rodicia sme tiez nizky....suseda ma napr.chalanov,oni su tiez rodovo nizky,ale ona ide s nimy na rastovom hormone-predsa su to aj chalani,chcu oni sami uz....citala som"u cloveka dochadza kazdych osem rokov k zmene....a to aj chuti-zmenia sa chute,,,,ja sama mozem potvrdit,co by som nikdy niekedy do ust nedala/jablkovu lupacku,fasirku...../dnes uz zjem
@michaela025 ak ti zje viac pri telke...nechaj ju...jogurt skus davat doobeda...kremik poobede....kludne aj vyzivku ak nezje ovocie...krupicku jej urob v ramci druhej vecere....t.z.trvu veceru o 17hod...o 19 hod. krupicku....mozes kazdy vecer....potrebuje vacsi prisun vitaminov....kup kludne bekoplex a cecko....sladkosti pojedle...nie vela....ak sa to chut nezlepsi porozpravaj sa o injekciach B12.....drzim palce....verim ze ti z nechutenstva vyrastie....no aj tak moze byt prieberciva.... 🙂
@bozskypalo tiež som vahala nad rh ale endr. povedala ze musi mala tam dost nizke hodnoty mi s muzom sme normalnej vyske aj deti su drobne ale vahovo akurat len ona je taka drobulinka
@sendy182 dakujem ti za prispevok skusim vsetky možnosti
@unique26 ahoj este existuje skupinka Just? Ak anonpridas ma pls? Cez ten link mi nenaslo...dakujem 🙂

@sendy182 som rada ze sa pitaš 1-sem tam ju krmim ale vadčinou sama 2-malo je ked ju ja nakrmim to beham po celom byte a keď sama to sedí a pozera tozpravky 3-omacky absolutne maso len kuraci reznik 4-vie dobre požuť 5- áno 6- krupicu zje aj pudínk s piškotou 7- mlieko vypije,jogurt ale skor monte ine nie 8-B12 nenavrhla