icon

Sirupy na chuť do jedla

michaela025
15. jan 2016

ma niekto odskusany nejaky sirup mi mame uz odsukany peritol,pikovit ,vitaminy nic nezabera Mala mi nechce jedavať len babre

Strana
z2
michaela025
autor
16. jan 2016

@sendy182 som rada ze sa pitaš 1-sem tam ju krmim ale vadčinou sama 2-malo je ked ju ja nakrmim to beham po celom byte a keď sama to sedí a pozera tozpravky 3-omacky absolutne maso len kuraci reznik 4-vie dobre požuť 5- áno 6- krupicu zje aj pudínk s piškotou 7- mlieko vypije,jogurt ale skor monte ine nie 8-B12 nenavrhla

bozskypalo
17. jan 2016

@michaela025 fakt zje ovela viac ako moja,jajky je to brrr,skusala som i ja vselico,sirupy,tbl,....my sme mali kreatin a ureu v moci zvysenu,kvoli oblickam....ale ja by som nic take ako RH do nej nepchala,my rodicia sme tiez nizky....suseda ma napr.chalanov,oni su tiez rodovo nizky,ale ona ide s nimy na rastovom hormone-predsa su to aj chalani,chcu oni sami uz....citala som"u cloveka dochadza kazdych osem rokov k zmene....a to aj chuti-zmenia sa chute,,,,ja sama mozem potvrdit,co by som nikdy niekedy do ust nedala/jablkovu lupacku,fasirku...../dnes uz zjem

sendy182
17. jan 2016

@michaela025 ak ti zje viac pri telke...nechaj ju...jogurt skus davat doobeda...kremik poobede....kludne aj vyzivku ak nezje ovocie...krupicku jej urob v ramci druhej vecere....t.z.trvu veceru o 17hod...o 19 hod. krupicku....mozes kazdy vecer....potrebuje vacsi prisun vitaminov....kup kludne bekoplex a cecko....sladkosti pojedle...nie vela....ak sa to chut nezlepsi porozpravaj sa o injekciach B12.....drzim palce....verim ze ti z nechutenstva vyrastie....no aj tak moze byt prieberciva.... 🙂

michaela025
autor
17. jan 2016

@bozskypalo tiež som vahala nad rh ale endr. povedala ze musi mala tam dost nizke hodnoty mi s muzom sme normalnej vyske aj deti su drobne ale vahovo akurat len ona je taka drobulinka
@sendy182 dakujem ti za prispevok skusim vsetky možnosti

katka253111
2. júl 2018

@unique26 ahoj este existuje skupinka Just? Ak anonpridas ma pls? Cez ten link mi nenaslo...dakujem 🙂

Strana
z2