icon

Skleroplastika oka - skúsenosti

reproduktor
26. nov 2017

Pekny den prajem,
prosim Vas kto ma skusenost s operaciou skleroplastika oka?... nutne by som potrebovala neake info.
....ak nechcete pisat, mozte mi zavolat 0903512675, Dakujem Katarina

Strana
z3
fejky
9. jún 2023

@fejky obidve oči?

fejky
9. jún 2023

@sinba ďakujem pekne,v auguste ideme do Brna,,na konzultáciu,,

sinba
9. jún 2023

@fejky drzim prsty,dajte vediet,ako ste dopadli ;)

laurika554
15. júl 2023

@reproduktor ahoj, prosim ta, ako je na tom dcera teraz s dioptriami?

lysaa
20. okt 2024

Ahojte, prosím Vás nájde sa tu niekto kto absolvoval skleroplaxtiku oko u prof. AUTRATU v Brne?

sinba
21. okt 2024

@lysaa ano,my sme boli

kishha
22. okt 2024

@lysaa aj my

kaluzka
23. okt 2024

@sinba smiem sa spýtať, s ako starým dieťatkom ste boli a aké malo dioptrie? A či sa vám to zastavilo a či ste boli bez komplikácií? Ďakujem

kaluzka
23. okt 2024

@kishha taktiež sa môžem spýtať s ako starým dieťatkom ste boli, aké malo dioptrie a či sa vám po operácii zastavili a aké máte dioptrie dnes? Mali ste nejaké komplikácie? Ďakujem

sinba
24. okt 2024

@kaluzka dcera mala 7 r a dioptrie skoro 5, zakrok bol bez komplikacii, odvtedy jej rastu ovela pomalsie, teraz este nema ani 6 dioptrii. Pred skleroplastikou jej rastli dioptrie o 0,75 za pol roka.
Kvapkame ale aj atropin a ma sosovky a okuliare proti miopii

laurika554
25. okt 2024

@sinba a kolko rokov ma?

laurika554
25. okt 2024

@sinba este ma zaujima,ma sosovky aj okuliare specialne?A ako ich nosi?6dni sosovky a 1 okuliare?My mame zatial len sosovky,ktore by mali spomalovat.

sinba
27. okt 2024

@laurika554 teraz ma 10 r, sosovky ma na spomalenie a okuliare hoya. Vacsinou nosi sosovky, okuliare nosi len malokedy( 1 den v tyzdni max)

kikusa8
3. apr 2025

@sinba ahoj, chcem sa opýtať aká poisťovňa vám preplatila skleroplastiku v Brne. Syn by ju mal absolvovať a nám povedali že to vide 64,tis.CZ+ laserová korekcia spolu okolo 100tis.CZ

sinba
3. apr 2025

@kikusa8 ahoj, preplacala nam to vseobecna zdravotna a v brne vysli obe oci sklero cca 18000 kc, cca do 700 eur. Laser este nemala,takze to ti neporadim...

kikusa8
4. apr 2025

@sinba koľko ste čakali na termín? Ako ste postupovali pri vybavovaní žiadosti o preplatenie. Tá cena sa údajne veľmi zvýšila hovorili.

sinba
6. apr 2025

@kikusa8 termin sme mali relativne rychlo, mylim ze cca 6 tyzdnov sme cakali. Postup je, ze vsetky papiere, odporucanie od slovenskej dr., ze sklero je potrebna a odporuca ju, potvrdenie o zaplateni,rozpis ukonov, vsetko treba doniest na poistovnu a tam mi uradnicky poradili,ako vyplnit ziadost...

kikusa8
14. júl 2025
@sinba

@kikusa8 termin sme mali relativne rychlo, mylim ze cca 6 tyzdnov sme cakali. Postup je, ze vsetky papiere, odporucanie od slovenskej dr., ze sklero je potrebna a odporuca ju, potvrdenie o zaplateni,rozpis ukonov, vsetko treba doniest na poistovnu a tam mi uradnicky poradili,ako vyplnit ziadost...

@sinba ďakujem za odpoved. Nás syn pôjde nakoniec do Bratislavy na skleroplastiku, robia to aj u nás, preto nejdeme cez Brno. Snáď to dobre dopadne, termín je v septembri.

Strana
z3