Skleroplastika oka - skúsenosti
Pekny den prajem,
prosim Vas kto ma skusenost s operaciou skleroplastika oka?... nutne by som potrebovala neake info.
....ak nechcete pisat, mozte mi zavolat 0903512675, Dakujem Katarina
@reproduktor ahoj, prosim ta, ako je na tom dcera teraz s dioptriami?
Ahojte, prosím Vás nájde sa tu niekto kto absolvoval skleroplaxtiku oko u prof. AUTRATU v Brne?
@sinba a kolko rokov ma?
@sinba este ma zaujima,ma sosovky aj okuliare specialne?A ako ich nosi?6dni sosovky a 1 okuliare?My mame zatial len sosovky,ktore by mali spomalovat.
@laurika554 teraz ma 10 r, sosovky ma na spomalenie a okuliare hoya. Vacsinou nosi sosovky, okuliare nosi len malokedy( 1 den v tyzdni max)
@kikusa8 termin sme mali relativne rychlo, mylim ze cca 6 tyzdnov sme cakali. Postup je, ze vsetky papiere, odporucanie od slovenskej dr., ze sklero je potrebna a odporuca ju, potvrdenie o zaplateni,rozpis ukonov, vsetko treba doniest na poistovnu a tam mi uradnicky poradili,ako vyplnit ziadost...
@kikusa8 termin sme mali relativne rychlo, mylim ze cca 6 tyzdnov sme cakali. Postup je, ze vsetky papiere, odporucanie od slovenskej dr., ze sklero je potrebna a odporuca ju, potvrdenie o zaplateni,rozpis ukonov, vsetko treba doniest na poistovnu a tam mi uradnicky poradili,ako vyplnit ziadost...
@sinba ďakujem za odpoved. Nás syn pôjde nakoniec do Bratislavy na skleroplastiku, robia to aj u nás, preto nejdeme cez Brno. Snáď to dobre dopadne, termín je v septembri.

@fejky obidve oči?