Škôlkar berie často antibiotiká
Je normálne aby škôlkar po nástupe do škôlky bral za 5 mesiacov 4 antibiotiká? Som zúfalá
je ....ak dáš dieťa nie na 100% doliečené naspäť do škôlky má oslabenú imunitu a zase niečo schytá.....ale dobrá správa, ide jar a budú viac vonku + teplejšie počasie - chorôb bude menej....
8 infekcii u deti do desať rokov je norma. Mam to od pediatra. ATB treba riesit ak su naozaj nevyhnutné. Žiadať CRP po minimalne troch dňoch choroby a ster z hrdla a nosa. Pripadne kultivacia moču
@anonym_autor my sme tak fungovali celu skolku a spolu so synom som vzdy ochorela aj ja. Chvilu bol.pokoj ked bral opakovane imunor. Vekom to zmizlo
Boli opodstatnené antb? Lebo aj my bývame často chorí ale antibiotika veru neberieme pretože nie je na ne dôvod. Často sa stretávam s tým že lekari predpisu antb a nedostatočne vyšetria a teda tie antibiotika vo väčšine prípadov nie sú potrebné. My mame vďakabohu takú lekarku ktorá naopak dáva antb.len ak je na to dôvod a teda bakteriálne ochorenie
Boli opodstatnené antb? Lebo aj my bývame často chorí ale antibiotika veru neberieme pretože nie je na ne dôvod. Často sa stretávam s tým že lekari predpisu antb a nedostatočne vyšetria a teda tie antibiotika vo väčšine prípadov nie sú potrebné. My mame vďakabohu takú lekarku ktorá naopak dáva antb.len ak je na to dôvod a teda bakteriálne ochorenie
@fok áno, vždy robia prv crp, vytery a až tak ak sú potrebné atb tak doktorka dá

@anonym_autor Dôležitá je otázka, prečo ich bral, bol na to dôvod?