icon

Škôlkarka je stále chorá

petronellam
19. jan 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto podobný problém ako my. Mala začala chodiť od septembra do škôlky. Za cely čas od septembra doteraz bola 7 dní v škôlke. Stále je chorá. Mala nábeh na zápal pľúc, laryngitidu z ktorej sme sa nevedeli dostať keď skončila naspäť prišla zápal priedušiek a stále niečo ..a už 2 mesiace nebola v škôlke lebo len čo sa vylieci zas jej začne choroba.. teraz bola chora už dobrala lieky už jej skoro nič nebolo a od včera mi zakaslala v noci a kychla a už ráno kychla takže to už viem, že zas začína byť chorá to je jej príznak. Máme ísť 24.1, ísť na krčné a alergo 17.2. Chcem začať jej dávať colostrum ale až po vyšetreniach... Neviete poradiť niečo prírodné nech vydržíme byť zdrave do vyšetrení. Ja som už zúfalá.. neviem čo robiť... Už volali zo škôlky že či ju neodhlasim tým, že nechodí lebo oni neveria že stále je chorá stále si idú svoje..hlavná vec že v škôlke bol skolkarsky bacil a vôbec to neriešili... Naša to mala tiež tak ja som im napísala že toto máme a učiteľka napísala že aj ona to mala ale neupozornili na to. A tak si to deti predávajú... Ja neviem či to ja riešim príliš ale neviete si predstaviť to zúfalstvo.. keď už Vám dieťa povie maminka ja už nechcem byť chora.... Probiotiká brala. Teraz nám dr nasadila bronchovaxon mesiac brala 2 mesiace pauza a potom zas na 10 dní... Je veľmi veľa ovocia, zeleniny, chodíme vonku aj za každého počasia má aj pohyb...

Strana
z2
petronellam
autor
19. jan 2023

@luccija už brala mesiac teraz má mať pauzu 2 mesiace a v apríli má brať zas ale len 10 tabletiek a v máji zas

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2