icon

Skúsenosti s Bronchovaxom u detí

21. nov 2025

Ahojte pomohol vám ? Čítala som zloženie neviem či mu to vôbec mám nasadiť...

anonym_581114
21. nov 2025

@anonym_autor áno, pomohol. Dávame si ho predpisovať aj my dospelí na jeseň.

ariannazara
21. nov 2025

Aj mojmu to predpisala ale ked citam tu tie recenzie, nemam chut mu ho davat😆

blaazi
21. nov 2025

@anonym_autor mne pomohol uz po dvoch kolach, este tretie ma caka

zuzacka16
21. nov 2025

no napíšem svoju skúsenosť..mala som ho aj ja (a hotová som bola, tak neskutočne zahlienená, bez hlasu som už dávno nebola a to po 4.dňoch užívania, až som skončila na ATB, lebo nie a nie sa zbaviť zastretého hlasu, hrdlo ma neskutočne bolelo a to som len prvé kolo začala, ale ani som nedoužívala tých 10 tabletiek, ale asi len nejakých 8) a dcére ho vždy predpisuje alergologička, ale už jej ho ani nedávam, aj keď som jej povedala, nech jej ho nepredpisuje, nech jej dá niečo iné, lebo vždy tiež totálne chorá a z neho a povedala mi na to, že to je len dobre, keď z neho ochorie, ale potom som jej ho už tiež nedávala..teraz mám ja nasadený imunor a to sa nedá porovnať a dcéra mala tiež imunor alebo aj luivac a úplne inak reagovala, ako na bronchovaxom..ale treba len skúsiť, možno vám zaberie no..

fiafia
21. nov 2025

@anonym_autor zabral hned

mullerova46
21. nov 2025

@anonym_autor pomohlo, veľmi sa mu zlepšili výsledky imunity

betulinka1
21. nov 2025

@anonym_autor mne pomohol veľmi aj detom po rodine. Môj syn mal hroznú alergicku reakciu, cca. po 4 hodinách sa celý vyhádzal pluzgiermi, boli sme na pohotovosti. Tam dr povedala, že v živote takú reakciu nevidiela. A to teda tú doktorku považujem za jednu z lepších detských lekárok. Dostal dithiaden a medrol. Kamoska lekarnicka povedala, že sa to niekomu stane.

anonym_78f9b9
21. nov 2025

Ja aj dcera sme brali a 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

mima172
21. nov 2025

Moja dcéra ho užívala tento rok ako 3 mesačnú kúru. Je silná alergička a zdá sa mi, že je o niečo menej často "sopľavá" ale zasa nejaký zázrak nevidím. Užívanie znášala dobre, žiadne silné ochorenie počas užívania.