Skúsenosti s doplnkami výživy pre deti od Andreja Medveďa
Ahojte, máte niekto skúsenosti s doplnkami výživy Andrej Medved pre deti? Akože ani neviem či to nieco robi alebo nie (mam toho už dosť doma) ale je toho strašne vela a vyše 100€ mesačne nemam chut davat už asi na toto…
Dcéra bude mat 4 roky chodí prvý rok do skolky tak rozmyslam či nie je nieco lepšie/ lacnejšie.. prosim napiste mi čo sa vam osvedčilo alebo ak máte skúsenosti s tými vyššie spomenutými 🙂 neviem čo ďalej
(Nebýva často chora chcem len posilniť imunitu)
Ďakujem
@beatrice1111 je tu uz viac diskusii, skus pohladat. Keby som mala uzivat vsetko, co radi, tak nic ine ani nekupujeme a nejeme. Ja si vyberam. Mala som od neho viac veci, ale raz mi tak arogantne odpovedal na moje otazky, ze ma to nastvalo a ked mozem, hladam alternativu. Chcela som mu vlastne dat pozitivnu recenziu, ako sa mi napravil cyklus a neplanovane sa mi tak podarilo otehotniet, no ale bolo to nakoniec biochmicke a bola som z toho trochu aj smutna, hoci sme dietatko neplanovali, uz som sa aj zacala tesit. On mi napisal, ze v takomto veku a v takom zdravotnom stave ako som, mam byt rada, ze to takto skoncilo, ze sa ani nemam uz pokusat o dieta. Maximalne necitlive. Ale hlavne kooooolko pozitivnych recenzii vypisuje, pomaly zazraky, co sa deju s jeho produktami.
Tak mne sa pri chorobach osvedcil napriklad laktoferrin a ked mozem, tak objednavam uz inde. Nemam z neho uz dobru emociu.
@beatrice1111 ja nerozumiem ako moze tolko zien verit takemu cloveku/znacke. Ved je to len cisty marketing. Kopec kvalitnych doplnkov vyzivy za menej penazi zozenies hocikdeinde, len, prosim ta nekupuj si podla odporucani na MK, lebo to su tiez nazory, ktore maju z toho profit Jeho znacka je teraz cool medzi mamkamk na MK. Ale tie produkty su predrazene a nicim vynimocne. Takychto podnikavych spekulantov, co ti predavaju viac kecov okolo ako kvalitnych produktov su teeraz vsade tucty.
@beatrice1111 ja nerozumiem ako moze tolko zien verit takemu cloveku/znacke. Ved je to len cisty marketing. Kopec kvalitnych doplnkov vyzivy za menej penazi zozenies hocikdeinde, len, prosim ta nekupuj si podla odporucani na MK, lebo to su tiez nazory, ktore maju z toho profit Jeho znacka je teraz cool medzi mamkamk na MK. Ale tie produkty su predrazene a nicim vynimocne. Takychto podnikavych spekulantov, co ti predavaju viac kecov okolo ako kvalitnych produktov su teeraz vsade tucty.
@anonym_74925a prosim ta kde kupim cisty lactoferin lacnejsie??
Ja som čítala recenzie na jeho produkty, že je to čistý predražený podvod a on jeden arogantný, nepríjemný pán
@beatrice1111 žiadne produkty.... strúhať mrkvu, cviklu,jablko 👉🌼
@beatrice1111 žiadne produkty.... strúhať mrkvu, cviklu,jablko 👉🌼
@ivicatolic no to nie je celkom tak.
@stormie ja som kupila teraz tu, tiez som nevedela najst cisty, lebo vsade nieco pridavaju. Uplne lacne to nie je, ale ciste.
https://mastichaterapia.sk/produkt/lactoferrin-...
@stormie ja som kupila teraz tu, tiez som nevedela najst cisty, lebo vsade nieco pridavaju. Uplne lacne to nie je, ale ciste.
https://mastichaterapia.sk/produkt/lactoferrin-...
@nevenka pytam sa len koli komentaru vyssie ze kopec kvalitnych vyzivovych doplnkov sa da zohnat inde a lacnejsie - ja som surne potrebovala lactoferin a nikde som ho nevedela zohnat v cistej forme 💁🏽 pripadne doba dodania bola o dost dlhsia ako od Andreja, navyse sa da vsetko kupit na jednom mieste (jedno postovne) a zbieranim bodov sa da tiez usetrit + pracidelne mava akcie.
Mne sa osvedcil Immuse - dieta v skolke nonstop chore, ked dosiel domov s teplotou este aj v maji, tak som mu ho zacala pravidelne davat a uz 1,5 roka neriesime pravidlene choroby. Nahoda? Neviem, ale kedze nic ine som nezmenila tak verim ze pomohlo prave toto.
@stormie Ostrovit ma dobre hodnoteny Lactoferin. Skus Chatgpt, daj nech ti porovna cenu a kvalitu produktov. Napis mu, ze chces kvalitny Lactoferin a on ti poradi. Ja mam vyzivove doplnky od Swanson a Viridian. Tie su kvalitne a overene pouzivatelmi aj v zahranici. Tiez su drahsie, ale mne to nevadi. Nie su to vyzivove doplnky od jedneho chlapa, ktory ani nema vzdelanie na to, co robi.
@lucyjka6 myslela som lacnejsie ako ten od Amdreja, reakcia na komentar vyssie o tom, ze kopec kvalitnych vyzivovych doplnkov sa da zohnat inde a lacnejsie.
Ja jeho vyrobky poznam a pravidelne kupujem
@stormie Jaj, ty nechces v skutocnosti vediet ake su dalsie moznosti, chces len presvedcit inych, ze je Andrej Medved je skvely. Kludne kupuj dalej, ked ti to vyhovuje.
Ale Andrej Medved nie je vobec nicim vynimocny. Akcie, zlavy a moznost kupovat na jednom mieste mas vo vela eshopoch. Len treba porovnavat. Pouzi Chatgpt a on ti porovna cenu aj kvalitu. Ja som v poslesnom case kupovala viacero doplnkov - Zinc carnosine, L glutamin, multivitaminy, quercetin a vzdy som si davala porovnavat cenu a kvalitu podla uzivatelskych recenzii.
@stormie Jaj, ty nechces v skutocnosti vediet ake su dalsie moznosti, chces len presvedcit inych, ze je Andrej Medved je skvely. Kludne kupuj dalej, ked ti to vyhovuje.
Ale Andrej Medved nie je vobec nicim vynimocny. Akcie, zlavy a moznost kupovat na jednom mieste mas vo vela eshopoch. Len treba porovnavat. Pouzi Chatgpt a on ti porovna cenu aj kvalitu. Ja som v poslesnom case kupovala viacero doplnkov - Zinc carnosine, L glutamin, multivitaminy, quercetin a vzdy som si davala porovnavat cenu a kvalitu podla uzivatelskych recenzii.
@scorpionflower1 ano aj ja som to tak spravila - hladala a porovnala zlozenie/ceny - a stale mi Andrejove vyrobky (tie co potrebujem) vychadzaju lacnejsie (ak ich kupujem v akciach a zlavach) a vidim aj pozitivny ucinok. Mne je jedno ci ne/ma vzdelanie, pre mna je dolezity vysledok. Autorka sa pytala ci mame skusenosti s jeho vyrobkami vzhladom aj na cenu a na to som myslim odpovedala. Nerisi ci ma na to vzdelanie
@beatrice1111 Mne sa neosvedčili na menopauzu produkty .

Používame železo od neho.