Skúsenosti s liekom Imunor
10 mesacnemu synovi predpisala imunologicka na zlepsenie imunity Imunor. V pribalovom letaku je pisane, ze jeho ucinnost a znasanlivost nebola u deti overena!?
Ake su vase skusenosti s uzivanim u vasich deti v priblizne rovnakom veku? Zaznamenali ste pozitivny ucinok? Po akom case? Ake ine lieky na podporu imunity mate vyskusane/overene?
Pride mi to ako robit z mojho syna pokusneho kralika 😕 Dat mu to vypit, sledovat ho tyzden a potom reakciu nahlasit lekarke. Statistika ucinnosti/neziaducich ucinkov robena testovanim na detoch za behu? 😕
Uz len to, ze je pripraveny z homogenizatu bielych krviniek bravcovej krvi u mna vyvolava nedoveru. (Akoze ludske biele krvinky sa skoro nelisia od prasacich tak podme to vyrabat z prasacich, je to lacnejsie??) 😖
Este som zabudla polocit otazku, davali ste nejake lieky na podporu imunity v tie dni, kedy ste nebrali imunor? Nam predtym odporucala AMP Care. Nieco ako imunoglukan len ine zlozenie. Plus C a D vitamin. A ked nam predpisala Imunor, zabudla som sa informovat, ci zvysne dni mozem davat standardne vitamini an imunitu ako brali doteraz. Dakujem
@pistenocka ahoj. Moja ho berie od septembra každé 2t jedna dávka. Myslim, ze pri najbližšej kontrole jej ho výsadi a zas od septembra jej ju zas dá.
Mimo toho kedy berie imunor jej normálne dávam v tyzdni keď chodí do škôlky d,c a probio
Ahojte pridavam negativnu skusenost s IMUNOR, dcera 15 r., po kazdej davke sa v priebehu 24 hod objavila unava, pocit celkovej horucosti, cervene lica - ako pri horucke, bolest hlavy, nasledne na dalsi den sople, kasel, cize min. 5 dni jej bolo po kazdom podani imunoru zle. Brala doteraz 5 davok a uz nikdy viac, aj som to hned po druhej davke konzultovala s imonoal. dr. ale ma odbila ze pocas svojej 30 rocnej praxe sa nestretla s tym, ze by mal niekto takuto reakciu na imunor, podla nej to nie je z neho. Kazde telo reaguje inak, ale ak len zacinate sledujte zmeny po podani v priebehu 24-48 hod.
@akika722 ja imunor beriem uz dlhe roky a som spokojna akurat ho nasadili dcere skoro 3ročnej lebo ma rok gynekologicke zapaly, z infekcie do infekcie, ma atopicky ekzem a po chorobe stale kasle tak ma k imunoru sirup aerius a kvapky do nosa antihystaminikum..... verim ze imunor jej pomoze berie sa v tyzdennych intervaloch a potom v dvojtyzdennych a prestavka neberie sa v kuse .... Martankov si citala zlozenie? Prestala som ich kupovat, ucinnost ziadna. Imunoglokan mal iba docasny ucinok.
@gajdosovam dobrý deň prajem viem že je to už veľmi dlhá doba od písania vášho príspevku ale ako jediný som ho našla v súvislosti s gynekologickými problémami u dcérky, tak vyskúšam otázku na vás .....taktiež sa trápime s gynekologickými zápalmi dcérka má nonstop na steroch nejakú baktériu má 22m...momentálne berieme antibiotiká a od pondelka ideme taktiež na imunor...napravilo sa to pred rokmi vašej dcérke? My sme už zúfalý už to trvá dlho...a teda dúfam že tento imunor zaberie...ospravedlňujem sa že píšem po toľkých rokoch od príspevku možno si to už nebudete ani pamätať ale skutočne v súvislosti s gynekologickými vecami u malých dievčat som našla iba vás komentár...za odpoved ďakujem

Dobry den, ja by som sa chcela informovat aka je odorucana kura, kolko by sa imunor mal uzivat a kolko by mala byt potom nasledne pauza. Po nej opat nasadit kuru? Imunologicka to predpisala synom( zatial na 2 mesiace), starsi 6r bol v skolke za necele 4 mesiace “az 19 dni”. Mladsi 4 rocny o tyzden viac. Hroza cista.