Skúsenosti s Trifed sirupom na kašeľ a hlieny
Ahojte, dcéra(20m) je chora uz 10dni,strašne je zahlienena, dnes sa uz aj povracala z toho
Napriek liečbe ktorú mame, nezaberá
Volala som dr, ta nam predpísala trifed sirup
Mate s nim prosím skúsenosti
Ďakujem
Syn ho bral parkrát ,ale veľmi mu nezabral, ja som ho brala tiež (zelený) a také bolesti hlavy som mala že už ho nechcem nikdy vidieť..je to strašný odpad ale niektorúm vraj pomáha
TRIFED hoďte na skládku chemického odpadu...pomôcť pomôže, ale je to chemická bomba...
TRIFED hoďte na skládku chemického odpadu...pomôcť pomôže, ale je to chemická bomba...
@filipko_nelinka To máš pravdu. Ležím chorá s Covidom a doktorka mi na kašeľ a nádchu predpísala žltý Trifed. Chutí to jak jar a som z neho ako na drogách. Točí sa mi hlava,ledva prejdem na wc. Je mi horšie ako z choroby samotnej. Už to ani deťom nedám.
@filipko_nelinka To máš pravdu. Ležím chorá s Covidom a doktorka mi na kašeľ a nádchu predpísala žltý Trifed. Chutí to jak jar a som z neho ako na drogách. Točí sa mi hlava,ledva prejdem na wc. Je mi horšie ako z choroby samotnej. Už to ani deťom nedám.
@duratlicka Áno presne tak v zložení sama chémia.
@anonym_autor spave a protivne,ale zabral...

@andy57 po akej dobe sa moze znovu uzivat, moze sa aj po mesisci znovu uzivat ked znova mi kasle a nos upchava?