icon

Skúsenosti s Trifed sirupom na kašeľ a hlieny

23. nov 2023

Ahojte, dcéra(20m) je chora uz 10dni,strašne je zahlienena, dnes sa uz aj povracala z toho
Napriek liečbe ktorú mame, nezaberá
Volala som dr, ta nam predpísala trifed sirup
Mate s nim prosím skúsenosti
Ďakujem

Strana
z2
adusa122
23. apr 2024

@andy57 po akej dobe sa moze znovu uzivat, moze sa aj po mesisci znovu uzivat ked znova mi kasle a nos upchava?

andy57
23. apr 2024

@adusa122 to Vám neviem povedať , treba sa lekára spýtať

zuzula507
23. apr 2024

@adusa122 svojvoľne by som nedávala trifed, nakoľko je to liek na predpis ,poradila by som sa s lekárkou.Naša nezvykne dávať to isté po takej dobe, ale striedať to

zuzula507
23. apr 2024

Syn ho bral parkrát ,ale veľmi mu nezabral, ja som ho brala tiež (zelený) a také bolesti hlavy som mala že už ho nechcem nikdy vidieť..je to strašný odpad ale niektorúm vraj pomáha

filipko_nelinka
3. jún 2024

TRIFED hoďte na skládku chemického odpadu...pomôcť pomôže, ale je to chemická bomba...

duratlicka
14. okt 2025
@filipko_nelinka

TRIFED hoďte na skládku chemického odpadu...pomôcť pomôže, ale je to chemická bomba...

@filipko_nelinka To máš pravdu. Ležím chorá s Covidom a doktorka mi na kašeľ a nádchu predpísala žltý Trifed. Chutí to jak jar a som z neho ako na drogách. Točí sa mi hlava,ledva prejdem na wc. Je mi horšie ako z choroby samotnej. Už to ani deťom nedám.

filipko_nelinka
18. okt 2025
@duratlicka

@filipko_nelinka To máš pravdu. Ležím chorá s Covidom a doktorka mi na kašeľ a nádchu predpísala žltý Trifed. Chutí to jak jar a som z neho ako na drogách. Točí sa mi hlava,ledva prejdem na wc. Je mi horšie ako z choroby samotnej. Už to ani deťom nedám.

@duratlicka Áno presne tak v zložení sama chémia.

arasidka123
18. okt 2025

@anonym_autor spave a protivne,ale zabral...

Strana
z2