Skúsenosti so zajakavosťou po úraze u detí
Neter, takmer 3roky. Dovtedy čistá reč, no omylom si kusla do pršteka pri jedle a skončilo to s veľkým plačom, odvtedy sa zajakáva, postupne sa to zhoršuje (akt 8.deň). Rodičia ju hneď pomojkali, nekričali. Radili sa s dr, tá povedala, že to chce len čas cca 6týždňov. Zajtra majú dohodnutú psychologičku, neskôr majú volať s logopedičkou. Máte niekto skúsenosť?
Ďakujem
ano v 3 rokoch ide o fyziologicku zajakavost nic nezvycajne treba cas ak by to pretrvavalo dlhsie ako 6m az potom to treba riesit. naco psychologa po 8 dnoch??!!
@kacena4 rodičia chceli. Mamina pôjde zachvíľu do pôrodnice, nechceli nič podceniť.
@kacena4 rodičia chceli. Mamina pôjde zachvíľu do pôrodnice, nechceli nič podceniť.
@mirustek1990 to sa u takých detí bežne stáva, netreba dieťa trepať k psychológovi ani logopédovi. To pomaly odznie, len to chce čas.
@mirustek1990 to sa u takých detí bežne stáva, netreba dieťa trepať k psychológovi ani logopédovi. To pomaly odznie, len to chce čas.
@3009 Aj môj názor to je, len sa zľakli.
Vitamin B by som nasadila a cakala, myslim, ze to prejde
Vytvoriť dieťatu bezpečny priestor a lásku, aby precitilo to čo sa udialo, ma to len v sebe zaseknuté, tak rodičia potrebuju byť s dieťaťom aby si to spracovalo v bezpečí... potom bude rozpravať normalne

ano v 3 rokoch ide o fyziologicku zajakavost nic nezvycajne treba cas ak by to pretrvavalo dlhsie ako 6m az potom to treba riesit. naco psychologa po 8 dnoch??!!