icon

Sladké chrasty - zlatý stafylokok

legatka
2. okt 2014

ahojte maminy, chcem sa opytat ake mate skusenosti s touto chorobou, my sme ju zistili iba vcera, uz ked bol vyhadzany na ritke a na tvari a doktorka nam dala len trapnu masticku, tak sa chcem spytat ze ake mate skusenosti, a ako dlho pretrvavaju tie strasne chrasty, chudak vyzera ako nejaky frankestain.dakujem pekne za aku kolvek odpoved a radu.

winner
•
2. okt 2014

Dcera mala na tvari. Dostali sme mast, antibiotika a harmancekove obklady. Ostali jej cervene flaky, ale po case zmizli aj tie.

martinka100
•
2. okt 2014

@legatka ahoj ja som to mala ked som mala 16 rokov chytila som to v praci... tiez mi dala mast tabletky a brala mi z toho vzorky.. zostali mi mensie jazvicky ale nevidno ich velmi

legatka
autor
•
2. okt 2014

a mozem sa spytaqt winner kolko mala dcerka rokov? a ake antibiotika brala? bo mna vsetci presviedcaju ze tabletky netreba, bo maly ma 20mesiacov

pribinak
•
2. okt 2014

U nas to bolo v ms, viem od ostatnych rodicov, ktorych deti mali chrasty, ze dostali fucidin mast a kupali sa v hypermangane a bolo to ucinne a pomerne rychlo sa to liecilo

nasatina
•
2. okt 2014

Syn si doniesol zo školky - chvalabohu mam na "telefone" homeopatku a tá nam odporučila homeo Mercurius solubilis 200ch+koloidne striebro na omývanie. Ustáli sme to bez antibiotik, trvalo to asi týžden a pol.

legatka
autor
•
3. okt 2014

dakujem pekne za ifnosky, uz mame antibiotika bohuzial, lebo sa nam rapidne pohorsilo od vcera, takze snad zaberu.drzte palce a este raz dakujem za nazory vzdy je lepsie mat viac moznosti. 😉

purina12345
•
22. jan 2015

@nasatina prosím vás a aké ste mali užívanie toho mercurius? Ďakujem!

svetlanat
•
23. aug 2015

@nasatina aj mna by zaujimalo to davkovanie Mercurius solubilis 200ch a este presnejsie ake mal vas syncek diagnozu (ak ste boli u lekarky ) + priznaky (teda aka bola chrasta)

majulino
•
23. aug 2015

ahoj moj maly mal na tvaricke dostal mast bactroban pozor teraz na hygienu ruk nam ta mast pomohla

svetlanat
•
23. aug 2015

je mozne zvladnut stafylokoka bez antibiotik iba s mastickou? Nie je to bakteria ktora proste koluje v tele?

nasatina
•
23. aug 2015

Ahojte,zvladli sme ju pod dohladom nasej homeo,poslali sme foto....je to vysoke riedenie,velmi ucinne,ale uprimne ....uz si nepamatam,ako casto som ho podavala.....s rezervou,mam taky pocit ze obden jednu globulku.