icon

Sonická verzus elektrická zubná kefka pre teenagera

17. mar 2023

Akú by ste odporučili pre teenegera? Nemám osobnú skúsenosť, tak budem vďačná za každé odporúčanie, prip. aj konkrétny model, či neodporúčanie, našla som napr. https://elektricke-zubne-kefky.heureka.sk/oclea... , ale na trhu je nespočetné množstvo značiek, typov a modelov a skutočne sa v nich nemám šancu zorientovať 🙂

truthy
17. mar 2023

Ja mám Philips Sonicare a maximálne mi vyhovuje, takže by som už aj teenagerovi pokojne kúpila takú lepšiu. Do takejto veci sa rozhodne oplatí investovať. Zdravie zubov je dôležité.

ninka99865
17. mar 2023

Určite Sonicku nie tu čo sa otáča

zabka79
17. mar 2023

Syn ma sonicku ja elektricku. Zubar nam obom povedal ze mame vyborne vycistene zuby. Sonicka vibruje a elektricka je rotacna.

motylicek07
17. mar 2023

ja mam sonicku Philips a som nadmieru spokojna

nelca84
17. mar 2023

urcite sonicku, cistia efektivnejsie a su setrnejsie k dasnam

mata25
17. mar 2023

urcite niektorú z rady Phillips Sonicare, syn mal žlté zuby, neumýval si ich a odkedy sme presli na sónickú kefku, tak ho nemusím nahánať a má viditeľne belšie zuby, všetci si to všimli a zubárka ho pochválila za starostlivosť a to si ich neumýva viac ako 1x denne, občas aj vynechá.

danielaviki
17. mar 2023

mojmu synovi odporucila dentalna hygienicka sonicku

ajdika
17. mar 2023

Urcite sonicku.
Elektricka detska moze byt inak fajn pre male deti z hladiska "zvyknutia si" na to, ze sa im v puse nieco robi, toci, atd...moze to pomoct pri stomatologickych ukonoch u zubara. Lebo casto si nechcu dat osetrit zubky len preto, ze im to v ustach vadi, nie ze by ich to bolelo.

ikonica
17. mar 2023

Mam tuto a som spoko https://www.benulekaren.sk/truelife-sonicbrush-...

Aj starsej dcere (3r.) som kupila sonicku tej znacky..

syslik81
17. mar 2023

rotacna je skodlivejsia na dasna .. sonicka menej .. ja som mala rotacnu a zmenila som na sonicku a som viac spokojna

autor
17. mar 2023

Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď ❤️. Prosím a myslíte že postačí výber v tej strednej cenovej relácii, alebo cena tu odráža kvalitu?

ikonica
17. mar 2023

Ja som si citala k tej mojej recenzie a porovnavali ju s phillips sonicare... Dokonca vraj pasuju nastavce z phillips na nu... Tu moju povazujem za strednu triedu... Pocitaj mozno aj s tym, ze cim drahsia kefka, tym drahsie prislusenstvo (nastavce a pod.) Ta moja ma aj uv sterilizator (to sice moc nevyuzivam, ale budem urcite napr po chorobe - obycajnu kefku som zvykla po chorobe hned vymenit za novu ale nastavec, ktory je este dobry vyhadzovat nebudem, ale ho dam do sterilizatora a vybavene)

monika4487
17. mar 2023

Ja som sa pytala pani zubarky uz davnejsie, ktore je najlepsia. Lebo tiez je ich na trhu viac. Tak povedala, ze urcite mame kupit sonicku. My mame jednu kefku (asi je aj najlacnejsia z rady Sonicare). Cize mame jednu kefku a kazdy ma svoj nadstavec oznaceny farebnou gumickou (detom od 2 rokov cistime iba touto kefkou, zvykli si). Nadstavec nam odporucila sonicare W2c (nadstavec s mensou hlavickou).

autor
21. mar 2023

Tlakový senzor - je to podstatná vec pri výbere/používaní?