Zmenšujúca podprsenka: Skúsenosti a odporúčania
Zdravím, je tu niekto, kto používa tento druh podprsenky?
Zmenší objem? Alebo len odľahčí?
Budem vďačná aj za odporúčanie na konkrétnu značku, model. ďakujem.
Astratex odporúčam vyskúšať. Ja používam už iba odtiaľ. Samozrejme treba skúšať, objednať viac, je to spoľahlivý eshop, peniaze bez problémov vracajú pri vrátení tovaru, všetko ide rýchlo, poštovné aj vrátenie zadarmo. Mám odtiaľ všetky podprsenky a aj plavky. Kolegyňa má košík J a tiež perfektne jej sedia a decentne zmenšia bez efektu placky.
zmeníš, urobí lepší tvar, hrubšie ramienka skutočne odlahčia a nerežu tak
triumph napr. tie su super, oplati sa investovat aj ked stoja viac
Nič také ako minimizer neexistuje. Problém nastáva už na začiatku - vždy keď sa v "minimizeri" postavíte pred zrkadlo. Aj neskúsenému oku vtedy neunikne, že poprsie je položené nižšie a prsia sa zdajú širšie. Je to dôsledkom stláčenia a neprirodzeného presúvania prsného tkaniva smerom do podpazušia a dole. Výsledkom sú tak dva "sploštené taniere", ktoré rozširujú postavu, namiesto pekne uložených a vyformovaných pŕs.
Ak je veľkosť vášho poprsia povedzme 80G, žiadnym minimizerom ho nezmenšíte a stále bude vo veľkosti 80G. Ak si prsia natlačíte do menšej podprsenky, môžete si privodiť zbytočné zdravotné a estetické problémy.
Existujú aj pohodlnejšie a bezpečnejšie strihy ako minimizer, a to aj v prípade, ak usilujete o menej nápadný tvar vašich pŕs. Nezabúdajte však na to, že čokoľvek vám príroda nadelila - je jedinečné a vaše. Vaše telo si zaslúži rešpekt a vďaku.
zmeníš, urobí lepší tvar, hrubšie ramienka skutočne odlahčia a nerežu tak
triumph napr. tie su super, oplati sa investovat aj ked stoja viac
@sara07 hrubsie ramienka neodlahcia, lebo obvod drzi 80% vahy. A ak mas spravny obvod, je uplne jedno ake mas ramienka..
@anonym_95bf2b ja milujem hrubšie ramienka a za mna to aj vyvaženejšie vyzera
@sara07 ved v poriadku. nic to nemeni na tom co som napisala vyssie..

https://www.zalando.de/triumph-signature-sheer-...