icon

Soplíky a kašeľ u 3,5 mesačnej dcérky

marianna1990
12. nov 2015

dobry den mozem sa opytat moja 3 a pol mesacna dcerka ma sopliky a kasli boli sm eu lekara antibiotika nemame....nevie mi niekto poradit mozem ist s nou vonku ked je tak pekne .....nema niekto skusenost .....

8291
•
12. nov 2015

Pokial ti nemá teploty jasne že môžeš ved aj tak bude v kočiku čiže ju neprefukne.kludne chod vyuzite ešte krásne počasíčko.

pribinak
•
12. nov 2015

ano, kludne chodte von, ved nema horucky a nie je ani infekcna

marianna1990
autor
•
12. nov 2015

no ved preto ze je pekne pocasie tak skoda ho nevyuzit a mala mi spi najdlhsie len vonku v kociari....ale z druhej stranky sa bojim aby sa jej to nezhorsilo ..... ale snad cerstvy vzduch nam len prospeje a hlavne jej .....

seahorse27
•
12. nov 2015

Ak neteplotuje, tak kludne bezte von. Na cerstvom vzduchu sa jej bude urcite lepsie dychat ako dnu, kde sa kuri.

lubi40
•
12. nov 2015

kludne von, treba vyuzit teplu jesen? Navyse aj jej sa bude lepsie dychat, lebo vonku je chladnejsie a nie je taky suchy vzduch.

milota164
•
13. nov 2015

ak nema teplotu tak urcite von lepsie sa vyspi a vonku je vlhsi vzduch

marianna1990
autor
•
3. apr 2016

Ahoj vie mi niekto poradit co mam robit mala dostala nadvhu uz pred troni tyzdnami nastiekalo jej na priedusky ako vzdy ....a uz 3 tyzden kasleme boli sme uz 3 krat u doktora brali sme injekcie aj antibiotika jolo dobre 2 dni a naspet sa nam to vratilo....isla som s nou zase k doktorovi poslal nas na rengen ukazalo nam ze ma trochu nastiekane na prieduakach a aj na ktv sme boli a ukazali ze dobre ze je to len vyrusove....ale stale ju dusi velmi skaredo a dnes mi uz aj zvysenu teplotu dostala 37.3 neviem co mam robit...a pritom ani vonku velmi nechodime max.na 1hodinu niekedy hodinu a pol lebo len vonku chce spinkat....som uz zufala nema niekto taku skusenost a zubky stale nemame ma 8 mesiace a ani pusinku mi uz nechce otvarat....ci to moze byt aj na zubky ze je zachripnuta .....dakujem za radu