icon

Správny spôsob merania teploty bábätku

moncika789
26. mar 2016

ahojte,ked meriam mojim dcérkam teplotu v zadku,tak mám teplomer do zadku zasunúť nadoraz alebo stačí jemne?mám ešte starý ortuťový teplomer.

pribinak
•
26. mar 2016

Zastrc ho sebe na doraz......dobry boze

sasa1983
•
26. mar 2016

@moncika789 wtf? Nadoraz, iba ak chces realizovat rektoskopiu. A ortutovym preboha tiez nie, male dieta..nehoda, vymen za modernejsi. Ak si dotycna/dotycny nerobi srandu, tak zjem kefu. Nie kazdy musi byt nevyhnutne rodic. Moj nazor.

vydrnik
•
26. mar 2016

Na Najmama nedavno zalozila 33r,zena nekolko tem jedna lepsia ako druha rocnym dcerkam nevedela ako meriat teplotu,jedlo mixovala u susedou na balkone atd,na odpovede vela nereagovala dufam ze toto je nekto iny,

ena70
•
26. mar 2016

@pribinak čúram z teba ... 😀 😀

zita19
•
26. mar 2016
sasa1983
•
26. mar 2016

@moncika789 pozri kočka, Ty sa na nás zabávaš, akí sme hlupáci, že reagujeme a v podstate máš pravdu, lebo sme. Ja Ti ale úprimne zo srdca želám, aby si raz stála nad postieľkou a mala strach. Taký ten obyčajný, ľudský. O čo? stačí hen kvôli obyčajnej teplote, horúčke, hocičomu. Je mi ľúto už teraz Tvojho dieťaťa, lebo ja som teda echt sarkastická, až miestami cynická, ale aspoň toľko určitej skromnosti a súdnosti, že s niektorými vecami a situáciami, najmä ohľadne zdravia dieťaťa, sa nesranduje. Možno si raz spomenieš a možno ešte budeš pýtať rady. Všetko vyzerá teoreticky inak, ľahšie a transparentnejšie, ..lenže, keď je to aktuálne v osobe ja/moje/naše..mení to situáciu, niekedy miestami dokonca až dramatizuje. Saša

mirkaaa80
•
26. mar 2016

@moncika789 je mi ľúto tvojich detí ☹. Kup si bezdotykovy teplomer a meraj radšej na čele. Dá sa aj v uchu (tým bezdotykovym), ale aby sa ti nestalo že jedným uchom ho zasunies dovnutra a druhým uchom vylezie von...

rhiannon
•
27. mar 2016

@sasa1983 pochybujem, ze ma dieta. Proste mierne narusena osoba, skor chlap, co sa tu odbavuje, zabava...tie temy s mixovanim su obcas fakt na pobavenie, ale uz to prehana. Vlastne je smutne, ze asi inu zabavu nema. :(