icon

Stafilokok a už štvrté neúspešné antibiotiká

simonadan
3. máj 2019

Zdravim Vas mojmu syncekovy asi pred tyzdnom vzali vyter z uska pretoze bol viac ako mesiac chory a vyteka mu z neho hnis zistili ze ma stafilokoka no ani stvrte antybiotyka nezaberaju. Poradte co u Vas pomohlo aby usko nehnisalo nebolo cervene a nemal vyrazky uz mu to udiera aj do kolienka a boli ho aj hlavicka. Za kazdu radu DAKUJEM

jedenmuz
3. máj 2019

@simonadan ahoj, kolko ma rokov?

beky1813
3. máj 2019

Okamzite pohotovost

janinah
3. máj 2019

@beky1813 prečo? čo by s ním na poh. robili teraz?

@simonadan ak máte výsledok z výteru až ten týžden,tak predchádzajúce atb nezabrali,lebo neboli vhodné,až teraz predpokladám,že nasadili presné atb podľa citlivosti,takže by sa to malo zlepšiť...čo znamená udiera do kolienka?

simonadan
autor
3. máj 2019

budu mu 4

liv1
3. máj 2019

Keby nic nezaberalo skusila by som kvalitne koloidne striebro priamo do uska, niekolko krat denne. Ale tu by som doktorov nevynechala ani nahodou. Treba ist po tom poriadne, hladat odbornikov, mozno k inemu dr. Aby neprisiel o sluch, (mozno to ani nehrozi), alebo sa to nezapalilo dalej..

beky1813
4. máj 2019

@janinah vyteka mu hnis z usi, boli ho hlava, atb nezaberaju. Asi treba ineho lekara, ktory mu urobi vysetrenia

janinah
4. máj 2019

@beky1813 o polnoci mu na poh. nič vyšetrovať nebudú,bola som orl sestra....iného lekára v pracovnej dobe môžu skúsiť,ale hlavne dúfam,ž eich lieči orl dr. a nielen pediater
@simonadan stále ma zaujíma,čo to znamená udiera mu do kolienka....

jedenmuz
4. máj 2019

@beky1813 ak si z Dubravky ako ja, prídite obaja k nám, ja ho vyšetrím zadarmo - mám na to prístroje a snáď aj pomôžem, dám mu aj silnejšie striebro. som tu málokedy, treba mi radšej volať 0907538747

tinapp
4. máj 2019

@simonadan mne pomahaju bylinky afra,davala som ich aj dcere 2r aj synovi 9r a zabrali.

liv1
4. máj 2019

@jedenmuz to si asi nechcela Beky pisat, ale autorke 😉. A je to od teba VELMI mile

simonadan
autor
5. máj 2019

@jedenmuz ja byvam v anglicku ta adresa je stara

kuratko1803
5. máj 2019

@simonadan augmentin ES alebo taky nehaky . Doplacaki sme 10€ cca. Bral to 2 tyzdne. Mal pneumokoka S. Ale vyse polroka..... velmi doho nas trapil

babatkoo
14. máj 2019

Ciphin a Vankomycin zaberaju na zlateho stafylokoka uspesne. Z toho Vankomycin sa podava jedine do zili 20-21 dni. Syn mal zlateho stafylokoka na plucach pred 5 mesiacmi. Tieto 2 antibiotika mu zachranili zivot a to doslova