Sťahovanie predložky u štvorročného chlapca
Dobrý večer. Prosím o radu. Syn má čerstvé 4 Rocky. Jeho predložila stále nejde stiahnuť. Je akoby prilepena. Mám obrovský strach z násilného stiahnutia a nerada vy som mu takúto bolesť a traumu spôsobovala. Priebežne sťahujeme pri kúpaní. Svokra tvrdí že sa to ešte spraví no ja mám naozaj obavu. Existuje nejaká masť alebo niečo čo by mu to povolilo?
@siasis ako sa používa. Už som o ňom pocula
@nicolletaantusova
@siasis propojim sa k vasej otazke...tiez sme na tom rovnako ☺
Do puberty sa to ešte spraví. 😁
Slezovy krém od Justu treba pravidelne natierať na penis dieťatka, používa sa naozaj malinke množstvo, my sme najskôr len natierali cca týždeň, nakoľko som bola doma tak sme mazali aj 3 x za deň syn bol už starší 4 roky tak spolupráca bola trošku zložitejšia kým som ho presvedčila.. Kozicka nabrala vlacnost a elascitidu potom sme skúšali každý deň v sprche alebo vani keď bol trochu už taký rozmoceny zo začiatku nám to veru nešlo skoro vôbec už som to chcela vzdať no po cca 3-4tyzdnoch sme sa pohli o milimeter a postupne to veľmi pomaly šlo, syn mal veľmi zúžený otvor, pri cikani sa tvoril trochu balónik na jednom mieste bolo aj prilepené ale s veľkou trpezlivosťou sa nám predsa podarilo na url krútil Dr hlavou ako sme to zvládli.. Otvor je stále úzky no je tomu už 3 roky a už nemastime a ide to v pohode je samostatný..
Slezovy Krém od Justu užite stojí za vyskúšanie a usetrenie dieťatka od bolesti a strachu pri návšteve url kde to žiaľ sťahujú na silu 😞
S Justom robím 4 rok a za ten čas kopec dobrých recenzií od maminiek niektoré písali že za 3 dni vyriešili problém ale v prevahe doba prvého úspechu sa dostavila o cca 3 týždne je to veľmi individuálne.. Avšak sú aj skúsenosti že krém nepomohol.. Netreba od toho čakať zázrak na počkanie ale treba k tomu veľkú trpezlivosť a pravidelne používanie kým sa problém vyrieši.. Ak by ste chceli skúsiť tak kremiky mam v zásobe hneď k odoslaniu..
@nicolletaantusova ahoj nam sa velmi osvedcila mast triamcinolon- mladsi syn mal podobny problem. Nasli sme fajn deckeho urologa ( ak ste z BA), napisem vam aj kontakt. Ziadne stahovanie nasilu, ziadny stres. Vsetko pekne vysvetlil. Predpisal nam tuto mast- 2x denne mastime a krasne sa to zlepsuje. O pol roka ideme na kontrolu.
Ahoj, nám pomohla masť pinďa z lekárne.
@nicolletaantusova Pinda krem alebo Mucogyne.
@nicolletaantusova Násilné stiahnutie sa nerobí,teda nemalo by sa. Chlapec má 4 roky, takže má ešte veľa času ide o prirodzený vývoj a ten sa má aj u chlapcov dodržiavať a neurýchlovať tento proces, elementárna znalosť anatómie.
Je to intim gel, ale odporuca ho pediatricka aj na stahovanie predkozky a jej hojenie.
Nám to tiež lekárnička odporucila- to mucogyne,pomohlo vám to ženy tie ktoré ste to dávalo deťom?
@nicolletaantusova ahoj nam sa velmi osvedcila mast triamcinolon- mladsi syn mal podobny problem. Nasli sme fajn deckeho urologa ( ak ste z BA), napisem vam aj kontakt. Ziadne stahovanie nasilu, ziadny stres. Vsetko pekne vysvetlil. Predpisal nam tuto mast- 2x denne mastime a krasne sa to zlepsuje. O pol roka ideme na kontrolu.
@kika831 mohla by som poprosit o kontakt na toho pana doktora? Dakujem krasne

Slezovy krem z justu vraj pomaha 🙂