icon

Sťahovanie predložky u štvorročného chlapca

Dobrý večer. Prosím o radu. Syn má čerstvé 4 Rocky. Jeho predložila stále nejde stiahnuť. Je akoby prilepena. Mám obrovský strach z násilného stiahnutia a nerada vy som mu takúto bolesť a traumu spôsobovala. Priebežne sťahujeme pri kúpaní. Svokra tvrdí že sa to ešte spraví no ja mám naozaj obavu. Existuje nejaká masť alebo niečo čo by mu to povolilo?

siasis
9. aug 2020

Slezovy krem z justu vraj pomaha 🙂

nicolletaantusova
autor
9. aug 2020

@siasis ako sa používa. Už som o ňom pocula

janulka88
10. aug 2020

@nicolletaantusova
@siasis propojim sa k vasej otazke...tiez sme na tom rovnako ☺

ivangeline
10. aug 2020

Do puberty sa to ešte spraví. 😁

mirellka
10. aug 2020

Slezovy krém od Justu treba pravidelne natierať na penis dieťatka, používa sa naozaj malinke množstvo, my sme najskôr len natierali cca týždeň, nakoľko som bola doma tak sme mazali aj 3 x za deň syn bol už starší 4 roky tak spolupráca bola trošku zložitejšia kým som ho presvedčila.. Kozicka nabrala vlacnost a elascitidu potom sme skúšali každý deň v sprche alebo vani keď bol trochu už taký rozmoceny zo začiatku nám to veru nešlo skoro vôbec už som to chcela vzdať no po cca 3-4tyzdnoch sme sa pohli o milimeter a postupne to veľmi pomaly šlo, syn mal veľmi zúžený otvor, pri cikani sa tvoril trochu balónik na jednom mieste bolo aj prilepené ale s veľkou trpezlivosťou sa nám predsa podarilo na url krútil Dr hlavou ako sme to zvládli.. Otvor je stále úzky no je tomu už 3 roky a už nemastime a ide to v pohode je samostatný..
Slezovy Krém od Justu užite stojí za vyskúšanie a usetrenie dieťatka od bolesti a strachu pri návšteve url kde to žiaľ sťahujú na silu 😞
S Justom robím 4 rok a za ten čas kopec dobrých recenzií od maminiek niektoré písali že za 3 dni vyriešili problém ale v prevahe doba prvého úspechu sa dostavila o cca 3 týždne je to veľmi individuálne.. Avšak sú aj skúsenosti že krém nepomohol.. Netreba od toho čakať zázrak na počkanie ale treba k tomu veľkú trpezlivosť a pravidelne používanie kým sa problém vyrieši.. Ak by ste chceli skúsiť tak kremiky mam v zásobe hneď k odoslaniu..

kika831
10. aug 2020

@nicolletaantusova ahoj nam sa velmi osvedcila mast triamcinolon- mladsi syn mal podobny problem. Nasli sme fajn deckeho urologa ( ak ste z BA), napisem vam aj kontakt. Ziadne stahovanie nasilu, ziadny stres. Vsetko pekne vysvetlil. Predpisal nam tuto mast- 2x denne mastime a krasne sa to zlepsuje. O pol roka ideme na kontrolu.

ivulik12
10. aug 2020

Ahoj, nám pomohla masť pinďa z lekárne.

marietta0
10. aug 2020

@nicolletaantusova Pinda krem alebo Mucogyne.

john3535
10. aug 2020

@nicolletaantusova Násilné stiahnutie sa nerobí,teda nemalo by sa. Chlapec má 4 roky, takže má ešte veľa času ide o prirodzený vývoj a ten sa má aj u chlapcov dodržiavať a neurýchlovať tento proces, elementárna znalosť anatómie.

neznama2
13. dec 2020

@marietta0 máte foto mucogyne

zu911
5. feb 2021

@neznama2 dobry vecer, prosim vas ten mucogyne na pipik je vlastne intimny gel pre zeny a vyuziva sa aj na stahovanie predkozky? Vdaka

marietta0
7. feb 2021
marietta0
7. feb 2021

Je to intim gel, ale odporuca ho pediatricka aj na stahovanie predkozky a jej hojenie.

zu911
7. feb 2021

@marietta0 dakujem, tak sme dobre kupili, dost ma to zmiatlo, ked to muz doniesol domov 😀

ewhita
7. jún 2021

@zu911 aku maye skusenost s mucogyne? My sme dnes kupili..

zu911
7. jún 2021

@ewhita zatial nepomohol, ale pediatricka vravela, ze treba aj 4x denne natierat, co nerobim, kedze stale zabudam a chodi do skolky. Natieram 2x denne len.

ewhita
7. jún 2021

@zu911 fiha, tak.4x denne nemam.sancu.
..u nas 3r tiez chodi do skolky a ten ma.oredkozku prilepenu a 2r ma zuzenu...poskuim sa.tiez aspon 2x denne

marrya
12. júl 2024

Nám to tiež lekárnička odporucila- to mucogyne,pomohlo vám to ženy tie ktoré ste to dávalo deťom?

levantinka
Autor odpoveď zmazal
krumplicek
29. nov 2025
@kika831

@nicolletaantusova ahoj nam sa velmi osvedcila mast triamcinolon- mladsi syn mal podobny problem. Nasli sme fajn deckeho urologa ( ak ste z BA), napisem vam aj kontakt. Ziadne stahovanie nasilu, ziadny stres. Vsetko pekne vysvetlil. Predpisal nam tuto mast- 2x denne mastime a krasne sa to zlepsuje. O pol roka ideme na kontrolu.

@kika831 mohla by som poprosit o kontakt na toho pana doktora? Dakujem krasne