icon

Stále choré deti bez príčiny: Ako to zvládať psychicky?

nikusa44444
Včera o 19:31

Ahojte. Je tu niekto , kto ma stále choré deti( rozumej každé 2 týždne- kašeľ,sople ), či uz v skolke alebo skole?
Mame vsetko vysetrene, dovod sa nenašiel žiaden.
Ako to zvládate psychicky?
Ďakujem

anonym_77b3e9
Včera o 19:37

@nikusa44444 na imunologii ste boli? Synovi predpisali broncho-vaxom a zvládol celú zimu uplne parádne
Alebo skús dávať betaglukán, D a probiotikum biopron balance 😊

Betaglukány su topka, ako mali záčal mať soplíky, nasadila som to hneď a 2 dni a už nemá skoro nič a to sme prvý deň dali na noc dithiaden

Probiotikum je pre črevá, to je ten náš druhý mozog, kde sa tvorí imunita , za skúšku nič nedáš

nikusa44444
autor
Včera o 19:51
@anonym_77b3e9

@nikusa44444 na imunologii ste boli? Synovi predpisali broncho-vaxom a zvládol celú zimu uplne parádne
Alebo skús dávať betaglukán, D a probiotikum biopron balance 😊

Betaglukány su topka, ako mali záčal mať soplíky, nasadila som to hneď a 2 dni a už nemá skoro nič a to sme prvý deň dali na noc dithiaden

Probiotikum je pre črevá, to je ten náš druhý mozog, kde sa tvorí imunita , za skúšku nič nedáš

@anonym_77b3e9 ahoj mame vsetko vyskusane. Vysetrena u dvoch imunologov. Brala aj bronchovaxon aj imunor. Z volneho predaja brala tiez uz všetko - betaglukany, kolostra, probiotika, vitaminy...vsetko bez zmeny. Orl tiez vysetrena . Mierne zvacsene mandle, vybrat ich? Doktorka sa vyjadruje opatrne, ze nevie , ci to zníži chorobnost.
Ja uz som v koncoch. Teraz nastupila do 1. rocnika a po 2 tyzdnoch uz ochorela

anonym_dc9fd8
Včera o 20:10
@nikusa44444

@anonym_77b3e9 ahoj mame vsetko vyskusane. Vysetrena u dvoch imunologov. Brala aj bronchovaxon aj imunor. Z volneho predaja brala tiez uz všetko - betaglukany, kolostra, probiotika, vitaminy...vsetko bez zmeny. Orl tiez vysetrena . Mierne zvacsene mandle, vybrat ich? Doktorka sa vyjadruje opatrne, ze nevie , ci to zníži chorobnost.

@nikusa44444 Mojmu synovi pomohol vyber nosnej mandle, tiez mal len mierne zvacsenu. Ale teda aj sa liecil/lieci na alergie.

anonym_b60825
Včera o 21:38

U nás to isté škôlka bol masaker ja v kuse každé dva týždne doma na dva týždne s malou...priznám sa psychika v riti už len keď zakasle alebo vidim sople chytá má panika ...taktiež na imunológia sme boli imunitu má vraj v norme no ja to tiež nechápem nastúpila teraz do školy tak uvidíme ako to bude ďalej pokračovat. Ja som kvoly tomu odmietla mať druhé dieťa lebo už to nechcem nikdy zažiť. Nehovoriac o Tom že aj ja s ňou v kuse chorá tak už mám z toho podlomené zdravie, návrete uzliny na krku už tri roky, nekonečná unava po tých chorobách, nespavosť atď. Bola zima keď sme mali covid, chrípku a aj chrípku b to bol asi najväčší zahul a odvtedy je mi zle. Takže asi tak chápem ťa. Tiež brala všeličo na imunitu a nič nepomohlo podľa mňa je škôlka pliaga kde sú v kuse nejaké choré deti. To je všetko. Proste keď si s niekým chorým v kuse v jednej miestnosti niekoľko hodín a je chorý proste sa to dieťa nakazi..toľko k tomu vytrpeli sme si doslova tri roky v školke. To že som mala kvoly tomu peklo v robote ani nehovorím ďalší zahul na psychiku. Proste už to nechcem nikdy viac zažiť.

andrejka1974
Dnes o 04:54
@nikusa44444

@nikusa44444 keď máte zväčšené mandle určite by som ich dala vybrať , syn mal tiež toto iste chorí každé 2 týždne v škôlke a veľmi pomohlo a odvtedy chorí nebol

anonym_4bdb98
Dnes o 07:15

@nikusa44444 neviem to vysletlit ale po odstahovani sme so synom chori poriadne este neboli iba take lahucke nachladnutie, bude to rok....dovtedy nonstop

anonym_3a0832
Dnes o 08:10

Aj moja skúsenosť je taká, že počas návštevy škôlky syn bol týždeň v škôlke,dva doma.Bola som z toho zúfalá, lebo neraz prišiel zo škôlky s miernymi soplikmi a v noci už mal teplotu, ráno smer lekár a buď ho boleli uši, hrdlo, kaslal,alebo všetko dokopy.Zapaly pľúc sa nám tiež nevyhýbali.Pomohlo nám, keď synovi vyhrali nosové mandle.