Stále mám chuť na cigaretu
Ahojte mamičky... pred tehotenstvom som bola fajčiarka, dala som denne takých 15cigariet, niekedy menej... hneď ako som otehotnela som prestala fajčiť, s veľkým sebazaprením, neuskutočnú chuť som mala stále, ale najhoršie je, že táto chuť mi ostala stále, na nič iné nemyslím, len ako si konečne zapálim keď dokojím... malý bude mať 8 mesiacov, myslíte že bude veľká chyba si zapáliť keď ešte kojím? Cca 3-4x denne... ďakujem za každú odpoveď, no myslím že mamičky fajčiarky ma viac pochopia... 😉
Aké cigarety to spomínate, tie R1? Neviem čo to je... a je rovnako škodlivá aj elektronická cigareta? Nech si hovorím čo chcem, tá chuť tam je, stále, ale pokiaľ kojím tak to vydržím...musím, nie kvôli sebe, keď som hlúpa, ale kvôli malému... 😉
@janulka1987, práve kvôli nemu musíš prestať nadobro, lebo Ťa ešte veľmi veľmi dlho bude potrebovať, a nielen on. 🙂
@janulka1987 ja som fajciar. Takisto som skoncila ako som zistila, ze som tehotna. Cigarety mi stale vonali a aj som mala chut. Kojila som 25 mesiacov a potom si zapalila. A fajcim dalej.
Fajcenie a kojenie by som nekombinovala, radsej by som prestala kojit.
Tiež som bola veľký labuznik na cigarety,20 denne,tiež ako píšeš pri smútku,zábave, strese,znudy,pri nespavosti,premýšľaní -proste verná kamarátka cigaretka..prestala som lebo som sa z nich už zle cítila..kr tomu pól roka..jeden z prvých príspevkov sa mi páci že cigareta ti nebude chutiť tak isto..vyskúšala som si potiahnuť po čase a už mi nechutila.ale ten smradľavý sluk a smrad mi pomohol moje túžby po cigaretka opäť potlačiť.
Ona si musí sama rozhodnúť čo spraví len som chcela poukázať na svoj názor a jedna tu môže povedať že bude v strese, druhá že keď sa jej dá umelé mlieko že to je zle musí si to rozhodnúť sama čo urobi, rozhodne sa sama čo je menšie zlo jednému sa môže zdať že to druhému to 😍
@janulka1987 Boze ako velmi ti rozumiem :D
@janulka1987 mne nastastie ani cez jedno tehu cigareta nechutila a po vysokej skole som si s fajcenim dala pohov z dna na den,chce to odhodlanie, dnes na cigu ani nepomyslim
chce to pevnu volu. Osobne som fajčit prestala ked som deti nemala a spravila som dobre. Prestala som vdaka pevnej voli. Ale moja sestra fajči a chce si s tym prestat a chce to skusit s elektornickou cigaretou
@janulka1987 Ahoj ja tiež som fajčiarka.Prestala som jeden čas bolo to asi rok a pol a potom znova začala. Ver tomu cítila som sa lepšie keď som nefajčila aj fyzicky aj psychicky. Teraz fajčím maximálne 6 cigariet denne a aj to cítim ze niesom tak aktívna ako by som chcela. Len ma to brzdí vo všetkom. Je to len v hlave

@mircalla no ani to nieje riešenie lebo matka bude v strese a dieťa to bude cítiť...