icon

Stále sa šriabe za uškami. Čo by to mohlo byť?

lienkan
26. jan 2013

..po oboch stranach ...a je pri tom neskutočne nerovozna. Nedavno prekonala 6.chorobu ... Každy názor poteši dakujem krásne.

abbie
26. jan 2013

ahoj, nam spustila 6. choroba ekzem, tiez sa skrabal za uskami ... nema tam ziadne loziska? ziadne suche miesta? alebo nieco , co by vyzeralo ako vyrazka?

lusinda1989
26. jan 2013

Aj moja mala sa skrabe za uskami a neviem co to je ale asi je to z toho ked ma spotenu hlavicku lebo najma vtedy sa skrabe... Neviem doktorka povedala ze tak sa niektore deti mozu ukludnovat

pingu1
26. jan 2013

men raz doktorka povedala, ze male deti, z nevedno akeho dovodu si skriabu usi.. nasej tolkokrat tiekla krv, co sa masakrila...... jednoducho je nervozna.. mozno aj zo zubkov..

tilly
26. jan 2013

zuby?
moj starsi si zvykol uplne rozskrabat za uskom aj usko, ked mu isli zuby...

marianka0101
27. jan 2013

Môj syn si takto škriabal ušká, aj si ich stále naťahoval, boli sme u ušného, či nemá nejaký zápal v uškách, všetko bolo v poriadku a vyjadril sa, že malé deti takto často majú pocit, že je problém s uškami, ale môžu to byť napríklad aj zúbky. Ja by som ale išla aj k ušnému preistotu... No tiež to môže byť hocičo iné, ako tu aj niekto písal, nemá za uškom nejaké ložisko? zvyknú si to takto driapať aj keď tam majú vysušenú pokožku napríklad...

cerez
27. jan 2013

zuby

sisiska
14. aug 2013

moze to byt sucha pokozka, nie vyslovene ekzem, ale atopicka pokozka...

milota164
28. aug 2013

nasa mala mavala suche za uskami .pomohol nam na to Bepanthen a ked sa to vyliecilo tak jej to natieram po kupani vatovym tamp. namocenom v olejceku a uz sme to nemali