Stiahnutá predkožka
Ahojte dnes sme boli smalym u urologa.. nemali sme na vybe ra ..stahoval malemu predkozku :/ . Straasne plakal hrozne ho to boli ked sme ho pomacali v kamilkach (ako nam tam radila sestricka) Plakal este viac a vyslo mu z pipika aj trochu krvi mylsite ze je to normalne , mate skusenostiu ? :/ .. Tiez vam synkovia tak strasne plakali ? S manzelom sme z toho na prasky velmi nam ho je luto :/ ..Dakuem za rady
@evittam gratulujem, vasa ratolest patri k tym 10%percentam, kde to ide- poznam vela deti, kde to nejde, moj syn je starsi a nejde ani milimeter a aj autorkyn syn sa do tejto skupiny nedostal a bohuzial dopadol ako dopadol- to, ze niekto dietatu nasilu stiahne predkozku , pri ktorom krvaca bez suhlasu a proti voli sa nazyva ako?pre mna je to mucenie a uplne bezdovodne...ta "bryndza" sa umyje aj sama, ked sa bude dat pretiahnut ta pokozka...pokial to nejde, problemy nerobi, pretoze tato cast ma aj samoocistovaciu funkciu, takisto ako smegma u dievcat...
@liliana363 ahoj aj ja menim plienku uz ako tam vidim par kvapiek 🙂.. a davame nurofen . Chuda ked on to mal faj zrastene a ktomu mal asi zuzenu predkozku :( tak si poriadne vytrpel .. :( a dalo sa vam pri kupani stahovat hned uplne cela predkozka ? Dakujem
@slamka555 ahoj, jemu ju stiahol pred 2tyz. v pondelok. V ten den sme uz nerobili nic. A potom som ho 14dni macala v repiku, potom osusit, pretiahnut a to mu slo uplne. Teraz v nedelu som ho macala posledny krat, ale vcera som mu to sla skusit a nejako mi to neslo, tak ho teraz idem zasa posadit do repika a uvidim. Za 3 dni sa to hadam nemohlo zasa zrast.
@liliana363 Nam tam tiez kazali v ten den este nic nerobit az od druheho dna macat v repiku . No nam sa macat nechcel az dnes konecne sam prisiel nato ze je to fajne sa vymaacat ;) aj nam to hned slo lepsie 🙂 No my kupkame a stahujeme kazdy den bohime sa co i len jeden den vynechay , aby naahodou neprirastla zas a nemuseli sme podstupovat druhyktrat ten horor :( A co po tych troch dnoch dalo sa teda nakoniec ? 🙂
No nechcem strašiť ale mám známu a robili to poctivo,ráno i večer a zarastlo aj tak.
@slamka555 tak posedel v repiku a slo mu to dobre pretiahnut.
Baby od vcera nam este maly nechce cikat zas :( uz neviem ako ho prinutit bojim sa aby sme neskoncili na cievkovani :(

Áno presne tak