icon

Štikutkový fenomén

mimanr
21. aug 2015

Uz niekolko rokov pozorujem u synceka taky fenomen (teraz ma 5 rokov). Ked v nejaky den dostane stikutku a zazenieme ju, tak sa mu v ten den este 2-3x zopakuje. Je to normalne? Stava sa to aj Vasim detom? 😒

lilimoni
•
21. aug 2015

Nie, dajak sa mi nezda, ze by to bolo bezne. Spomen to pediatricke.

lydka99
•
21. aug 2015

Ked ma moja stikutku (21 mes.) tak ju ma urcite viac krat za den, uz od narodenia. Ale nie je to casto max. raz do mesiaca

kakadu007
•
21. aug 2015

Ano, moja mala stikutala o zlom krky niekolko x denne. Mne pride zaujimva toto: http://babetko.rodinka.sk/starame-sa/starostliv...
Je tam napisane kedy stikuta, preco a co s tym robit.

zviz
•
21. aug 2015

Aj dcerka sem tam takto viackrat za den stikuta a som si vsimla, ze vtedy, ked jej zle travi a stazuje sa na bolest bruska. A napr. ked sa jasime a schuti sa smeje, vtedy sa jej cka tiez 😊, uz od babatka. Myslela som, ze casom to prejde, ale uz ma 2,5 roka a stale to tak je.

mimanr
autor
•
21. aug 2015

dakujem vam, spomeniem to teda najblizsie radsej lekarke, doteraz mi to zakazdym nejako vypadlo...

mata1001
•
22. aug 2015

Mojmu synovi sa stikutalo cca raz do mesiaca jeden den aj 5x...nejak extra som to neriesila.napil sa vody a prestalo mu to.teraz ma 5 rokov a uz to nebyva tak casto...

samose
•
20. sep 2015

@mimanr môj rovnako má 5 rokov a odmalička buď čká a to viackrát denne aj 3-4 krát alebo je pokoj ja tomu hovorím čkací deň lekárky som sa nepýtala stáva sa to však max 2-3 krát mesačne

bianca
•
20. sep 2015

@mimanr moja bud nestikuta alebo ked zacne ,tak potom cely den.A zasa je na dlho pokoj.Ma to od prenatalneho vyvoja.