Strabizmus - škúlenie

luckalejka
9. sep 2016

Ahojte mamicky.mam dcerku kterej je 2roky a styri mesice.mame takyto problem neviem budem rada ked mi poradite.Lave ocko jej zabieha do vonkajsieho kutika oka a prave tiez len sem tam.viac lave.chystame sa k detskej ocnej.nakolko je dost bojazliva neviem ako ju vysetria.hned sa rozplace ked prideme k doktorovi.bojim sa co s nou budu robit ako ju vysetria.neviete mi poradit kde by som s nou mala ist v kosiciach ,ku ktorej doktorke?mate s tym niektora skusenost.dakujem.

spisiacka
9. sep 2016

chodime k doktorke Orlovskej, sme spokojny

luckalejka
autor
9. sep 2016

Ako tam deti vysetruju.nasa urcite nebude spolupracovat coho sa bojim velmi.

spisiacka
9. sep 2016

@luckalejka kedze nie sme z KE tak tam s nou dochdza len manzel nebola som tam. Ale hovori mi ze tam chodia deti od novoredncov a rady si daju s kazdym tak ze pristup maju skvely vraj moja zacala ako 4 rocna tam chodit a to uz spolupracovala v pohode tak enviem ake metody na mladsich detoch pouzivaju.

luckalejka
autor
9. sep 2016

Dakujem vam pekne aj tak ste mi pomohla.vyskusame uvidime.

spisiacka
9. sep 2016

@luckalejka nas k nej odporucila nasa dr ako na vyssie pracovisko kvoli strabizmu a dalsim diagnozam co jej nasli 😒

gabcik7
9. sep 2016

Ano, na strabizmus sa specializuje v Kosiciach Dr. Orlovska, alebo aj Dr. Fejkova..len neviem, ci sa necaka na vysetrenie aj okolo 2 mesiacov

luckalejka
autor
9. sep 2016

Fiha az tak dlho.tak to som ani nevedela.ale ta dr orlovska je asi naozaj velky odbornik co som si teraz citala...dakujem za tip.

vikykubik
10. sep 2016

Aj pani doktorka Takacsova je dobra odbornička