Rekonvalescencia po operácii strabizmu
Ahojte dcera ma 4ty den od operacie strabizmu a mam jej davat kvapky a masticku do ociek. Je to ale problem lebo ked ju drzime tak s nami hrozne súpery. Keď jej otvárame nasilu očká nechceme jej ublížiť lebo v nemocnici jej ich tak nasilu otvárali že 4 sestry mali problem a potom mala aj modriny okolo oci co jej nasilu otvarali... ja jej dam do kutika a cakame lezime kym to stecie do oka aj kvapky aj masticka lebo ona sa rozpusti a stecie do oka ale neviem ci to takto stacii.. ako uz jej vysvetlit ze to treba dat do oka.. uz sme mali milion debat aj muzovi davame kvapky spolu aby videla ze to nic neni ale nijak to nepomaha. Ked jej dam masticku tak aj hodinu nechce otvorit oci a nie to este dat do otvoreneho... neviem co robit ci to takto staci alebo nejaku radu? uz bola aj v deke zabalena aj ruky sme drzali ale ten boj s ocami bol neskutocný. Nesli otvorit ani muzovi kedze jej nechceme ublizit
@nikol1288 za 3 dni asi 10 tvoj prispevok
Bohuzial potrebujete davat aj kvapky aj mast
Dolezite je kutik pritlacit vsetko jej vytecie von nosom a nic jej v oku neostane!
Musite vydrzat, dieta fixovat a podavat kvapky a mast tak ako vam bolo odporucane

@nikol1288 toto je neskutocne ťažké a skúste ju pochopiť ja zas chápem vás že musíte liečbu nejako dodržiavať. Vyzerá že ste skúsili všetko a nemôžete naozaj čarovať. Možno v spánku ? Ja som tak dávala nadvihla viečko čakála kým bude v tvrdom spánku ale.