Strašný kašeľ a dovolenka

allie69
25. jún 2014

Ahojte,
potrebujem radu/pomoc. Syn 4 roky riadne kašle. Bola som s nim u Dr a kedže má ventilačné trubičky, a keď ho počúvala tak zistila že tam má hlien a mal aj zväčšené uzliny dostal ATB. ATB berie od včera - dávkovanie je 1krát denne. dnes ráno ale o 4,00 vstal s teplotou :( Dala som mu paralen na zniženie teploty. A dnes mal aj druhú dávku ATB. Naj na tom všetkom je, že v sobotu máme letieť na dovolenku. Neviem o s tým kašlom robiť.Zo začiatku som mu davala bronchypret,ale nezaberal, tak dnes som dala Sincod. Prosím o Váš názor akoby ste to riešili vy. Ďakujem

majka238
25. jún 2014

tak tuto situaciu ti nezavidim. Kym zaberu ATB, moze to trvat 2-3 dni. Ak sa ta dovolenka da zrusit alebo presunut na iny termin, asi by som to zrusila. Pretoze dovolenka s dietatom na ATB, ktore kasle, nie je doliecene a tym padom ma aj oslabenu imunitu, nie je ziadna dovolenka. Ale najlepsie je asi poradit sa s lekarkou, ona ho pocuvala a vie lepsie posudit, akeho charakteru je ten kasel. Ak je to nejakeho alergickeho povodu, more by mu mohlo aj prospiet.

lulasu
25. jún 2014

Ja by som skusila este caj z materinej dusky a cibulovy sirup / je sice odporny / ale dost zabera a urcite by som navstivila i lekarku co ona na to.

ivettuch
Odpoveď bola odstránená
Zobraz