Streptokok pneumonia a liečba bez liekov
Malému našli v nošteku streptokoka. Konkrétne to bolo u alergologičky. Mala som ísť na pretestovanie čo som aj šla. No obvodná doktorka ma odbíja s tým, že lieky mu žiadne nedá. Je zasoplený nonstop aj keď nie nejak štrašne. Ja som tiež za to aby sa malé dieťa nedojilo antibiotikami ale ako inak sa mu z toho nosa dostane preč? Neviem čo mám robiť...
Ved toho sa najviac bojím aby sa z toho nestalo niečo horšie. My už rok bojujeme každý mesiac s herpetickým výsypom v pusinke. A zistili mu aj alergiu. Teraz čo som bola ma skoro poslala do riti že ako si iná dr dovolila robiť odbery a vôbec nás poslať ešte na kontrolné vyšetrenie. Že keď je dieťa v škôlke tak je to úplne normálna vec. A u nej je aj normálne že je dieta každy mesiac 5 dní v 39 teplotách. Uvidím ako ho dolieči ale som rozhodnutá že idem k inej dr a asi si zvolím nejakú mladšiu. Stále omiela iba často vonku, pestrá strava a iné. Bývame v dome takže sme nonstop von, iba spíme doma a odmalička je na domácej strave.... NIekedy mám myšlienky že prečo som ho nenechávala na chipsoch už lebo tie jej reči ma strašne vytáčajú.
Hej to mi rozprávala, veď to má každý v školke ale už nevie že či sú tie deti stále choré ako môj alebo nie. Dokonca aj muž ho mal tiež v nose a jeho museli riešiť atb.

@3petka u nas syn od novembra stale soplil nevedel spat on ani my v noci sme na striedacku s muzom ho nosili na rukach co nevedel dychat. Zijeme v nemecku a tam ped nam povedala ze to je normalne ze deti soplia a kaslu... (chcela som aby mu urobila vytery a toto bola odpoved). A to mal medzi tym zapal ucha a bronchitidu.Teraz po 5m co sme prisli na svk mu doktorka urobila vytery vzala krv sedimentaciu serologiu crp a zisteny steptokok pneumonie zlaty stafylokok a moraxela. Po dlhom nelieceni mu to preslo na pluca takze sme na dvojkombinacii atb😏😡ale som rada lebo som citala ze deti pod 2r mozu dostat sepsu ako aj meningitidu..