Strie na prsiach v puberte
Ahojte. Ma niekto skusenosti so striami na prsiach u dievcata v puberte? Dcere narastli rychlo prsia. Nadvahu nema. Ma strie obojstranne, velke a zvacsuju sa. Da sa to nejako riesit? - kremom ci treba navstivit koznu? Detska lekarka len mavla rukou, ze sa to stava. Teraz to sice neriesi no ked bude vacsia bude jej to vadit. Ja sama strie nemam ani po dvoch detoch, nemam s tym vobec skusenosti. Dakujem.
Tam iba pockat ako sa to samo stiahne. Mne tiez ostali strie, len su neviditelne skoro , prsia mam 75 D/E . Ako vekom sa ti nejako samo upravilo
@arabellka1 ktory? Jeden mam doma.
@arabellka1 aha ten nemam pozriem to, ale dcere som dala panensky olivovy teraz
@zuzinka888 môj manžel ma takto rovnako celý chrbát, cca 30ks 😁ja mám zasa na prsiach a tak isto strašne veľa. 😊
Po pravde ja som mala problém sa s tým vyrovnať.
Mám bielu pokožku a tie strie sú modro-šedé tak že nie je to vábne ale nenarobím s tým nič 😊
@cubos
Dcéra je tiež biela tak dúfam, že jej to vybledne. ako myslela som, že sa to len v tehotenstve, a pritom ja sama nemám žiadne. Preto je to pre mna také čudné, ale tak musím veriť, že dcéra si z toho nič robiť nebude.
Ja mam 36r a tiez sa mi strie urobili v puberte, podla mna na to moc poukazujes a len zbytocne zdeptas svoju dcéru! Vobec to nerieš,ja som to nikdy neriešila ,je to proste vec ktoru mam odkedy sa pamatam,niekedy ich vidno viac niekedy menej. Plus ich vidi len ona a jej buduci partner . A chlapi si take veci ani vacsinou nevšimnú 🤣
@sundew rozumiem. Len dcere velmi kricia je velmi biela. Natierat sa moze. Inak som jej vravela , ze si z toho nemq nic robit len si to natierat.
Držím palce nech to vybledne ale ako hovorým ja to mám farebné 😏 ešte ked mi je chladno tak je to fakt výrazné ale podľa mňa to nie je žiadna tragédia. 🙂
Je viac druhou bielých pokožiek, moja je problémová, bez vyrážok no každý škrabanec a jazva sa strašne vidí a práve tým chladom sa všetko prefarbí do modra.
Sú aj krajšie biele pokožky tak že dúfam že Vaša dcérka má tú lepšiu variantu a keď by aj nie, je to úplne normálne 😊
@cubos dakujem uvidim cas ukaze. Dcera ma aj vitiligo takze viac problemov. Za pokus nic nedame. Dakujem.

Neboj, výslednú a ani ona to nebude riešiť. Moju dcéru to trápilo kým boli fialové a teraz ako vybledli, tak si na ne zvykla.