Sú deti s poruchou pozornosti častejšie choré?
Ahojte mam syna s poruchou pozornosti a zdá sa mi, že je veľmi často chorý. Mam ešte ďalšie deti bez tejto poruchy a tie bývajú choré menej. Mávate aj vy svoje deti s touto poruchou choré častejšie?
nie
Nie ..starší ma 13 ,aktívne športuje .je chorý raz do roka v škole vôbec nevynechava .a mladší má 7 ,je prvák nepravdepodobné tiez bude mať poruchy pozornosti a dysky,a je chorý málokedy
Vcera som citala clanok, ze su nachylnejsie na alergie a chronicke ochorenia typu fibromyalgia
Kamoskina 9rocna je a bývala z nášho okruhu najmenej chora, ma poruchu pozornosti a viaceré dys. Moje deti bez poruch a ďalšej kamošky tiež deti bez poruch, prvé roky veľmi často choré.
Ano ja som v detstve bola casto chora. V dospelosti sa to upravilo
Neviem ci to suvisi ale ano syn adhd vkuse chory
Ja som citala ze hypersenzitivne deti byvaju catejdie chore (kvoli stresu). Nie je aj tvoj?
Áno je hyperenzitivny a veľmi všetko prežíva, taky vnútorný stres u neho je. Presne preto sa pýtam ci to môže súvisieť. Skúšame všetko možné už aj od alergologicky, ale nepomáha nič a aj ovocie a zeleninu jedáva veľmi rad, takže ma aj zdravú stravu.
Tiez mam doma takeho, vekom je to lepsie, aj zmenou prostredia. Plus ako pises strava a vitaminy, imunoglukan, dostatok spanku a oddychu, nepretazovanie atd.
@anonym_autor Totálna hlúposť. To, že má Vaše dieťa ADD/ADHD, neznamená, že má horšiu imunitu. ADD je problém v mozgu a nie v imunite.

Nie, nemame problem s vyssou chorobnostou ( chvalabohu😊). Napadami, ci nema vacsi tlak v skole, ucenie = unava, stres = znizena imunita.