icon

Sú deti s poruchou pozornosti častejšie choré?

24. jan 2025

Ahojte mam syna s poruchou pozornosti a zdá sa mi, že je veľmi často chorý. Mam ešte ďalšie deti bez tejto poruchy a tie bývajú choré menej. Mávate aj vy svoje deti s touto poruchou choré častejšie?

felycity
24. jan 2025

Nie, nemame problem s vyssou chorobnostou ( chvalabohu😊). Napadami, ci nema vacsi tlak v skole, ucenie = unava, stres = znizena imunita.

kacena4
24. jan 2025

nie

zafir01
24. jan 2025

Nie ..starší ma 13 ,aktívne športuje .je chorý raz do roka v škole vôbec nevynechava .a mladší má 7 ,je prvák nepravdepodobné tiez bude mať poruchy pozornosti a dysky,a je chorý málokedy

carolynka
24. jan 2025

Vcera som citala clanok, ze su nachylnejsie na alergie a chronicke ochorenia typu fibromyalgia

20erika07
24. jan 2025

Kamoskina 9rocna je a bývala z nášho okruhu najmenej chora, ma poruchu pozornosti a viaceré dys. Moje deti bez poruch a ďalšej kamošky tiež deti bez poruch, prvé roky veľmi často choré.

terezkaarthuramax
24. jan 2025

Ano ja som v detstve bola casto chora. V dospelosti sa to upravilo

zabka79
24. jan 2025

Neviem ci to suvisi ale ano syn adhd vkuse chory

deedol
24. jan 2025

Ja som citala ze hypersenzitivne deti byvaju catejdie chore (kvoli stresu). Nie je aj tvoj?

autor
24. jan 2025

Áno je hyperenzitivny a veľmi všetko prežíva, taky vnútorný stres u neho je. Presne preto sa pýtam ci to môže súvisieť. Skúšame všetko možné už aj od alergologicky, ale nepomáha nič a aj ovocie a zeleninu jedáva veľmi rad, takže ma aj zdravú stravu.

deedol
24. jan 2025

Tiez mam doma takeho, vekom je to lepsie, aj zmenou prostredia. Plus ako pises strava a vitaminy, imunoglukan, dostatok spanku a oddychu, nepretazovanie atd.

lenka123456789123
9. nov 2025

@anonym_autor Totálna hlúposť. To, že má Vaše dieťa ADD/ADHD, neznamená, že má horšiu imunitu. ADD je problém v mozgu a nie v imunite.