Sú náročné dýchanie a jamka medzi rebrami nebezpečné?
Ahojte, zo začiatku napíšem, že dôverujem našej pediatricke, je to skúsená žena, kedysi bola primarkou, veľa nám pomohla... Ale, jedna vec sa mi nezdá, taky ten materinský inštinkt alebo ako to nazvať.
Dcéra 2r, je chorá. Sopeľ, kasel, zvýšená teplota,bolest uši, zapálené hrdlo. Summamed antb, dostala kvapky do uší, na kasel Kalciovy.
Ale, vôbec sa mi nepáči jej dýchanie. Rýchlo sa za dýcha, chrci a je vidno ako sa jej jemne prehlbuje jamka medzi rebrami. Všade možne čítam, že je to nebezpečné. Doktorka o tom samozrejme vie, vravela, že je to pri tomto ochorení normálne, mala som dat prednison cipok. Včera bola uplakana, spala, nič dokopy nezje ale píla. Dnes je to lepšie, už sa aj zahráme so stavebnicu napr, aj papa, pije.. Ale ten dych respektíve dychavicnost a ta jamka ma veľmi znepokojujú. Na jednej strane dôverujem našej dr, na druhej strane mi niečo hovorí, že to nie je ok.. Ale máte skúsenosti?
@ema22270 vieš čo kašle, sem tam možno 2x za hodinu, vlhko. Laryngitidu nemá. To už poznám.. Zajtra zavolám dr..

A aj kašle? Nemá záchvaty kašla? Náš mal takto laryngitídu min Sillvester. To sa mu zle dýchalo, mal neskutočné sople. Dávala som calciový sirup, hlavu vyššie, a aj prednisson mi dali na pohotovosti. Ale jemu sa to potom hneď zlepsilo aj atb dostal aj keď sa to na to nedáva.
Ale celkovo pri chorobe celkovo deti tak divne dýchajú. Ale teda ja som toto spozorovala len vtedy, že to som sa aj fakt bála o neho. Každú chvíľu sa budil.