icon

Sú prázdniny a deti sú stále choré

9. aug 2022

Tak som sa tešila,že si užijeme prázdniny, výlety atď a bum 7 ročný 2 týždne chorý a teraz ,3 ročná a vkuse dokola😭a ja doma mesiac zavretá s deťmi. 😭😭😭Kamarátky čiže slobodne na dovolenkách a ja pri teplomery a nurofen ..len výlev🥂😇

Strana
z2
h2
9. aug 2022

@onedaynick Ale ja nechápem, prečo nevieš pochopiť, že ja nechcem a je mi ľúto obetovať vzácne dni dovolenky na kamošky, alebo pre mňa nezmyselnú dovolenku osamote. Prečo sa mám obhajovať, že to tak chcem a prečo máš potrebu mi písať, že je ti to smiešne a ty, na rozdiel odo mňa, máš aj svoj život, ako keby ja som ho nemala? Veď choď sama, s kamoškami, či s kým len chceš. Ja sa ti za to ani nevysmievam, ani ti nepíšem, že s tým nesúhlasím.

h2
9. aug 2022

@missdiva Presne tak. V žiadnom prípade nemôžem povedať, že som si neužila mladosť, mala som slobody, zážitkov aj cestovania viac, ako dosť. Teraz chcem žiť ináč, ale ten, kto to nechápe, s tým má zjavne problém.

onedaynick
9. aug 2022

@h2 ved sa neobhajuj, kazda robi, ako uzna za vhodne. Ja vybehnem s detmi, muzom, ci kamaratkou aj na 3 dni, ce z vikend, nemusim mat dovolenku, ale o to tu nejde. "Nežijem s chlapom a nemám s ním dieťa na to, aby som ich oboch nechala doma a išla sama na dovolenku." toto mi akosi nesedi, ale ok, to som ja. lebo to ako by si pisala, ze ked uz mam chlapa a dieta, uz nic ine, koniec sveta, zavrela sa brana. A ja reagujem, ze sme ine, a ja mam doma slobodu, ktoru davam, aj vyzadujem, a toto je moj vzorec, ktory vyhovuje mne a chodit LEN s muzom je pre mna obmedzujuce.

katuskatt
9. aug 2022

Tieto prázdniny si " užívame" aj my. Staršia si o týždeň predĺžila prázdniny - dostala ovčie kiahne. 17 dní po nej ich dostal aj mladší syn. Staršia zase teraz dostala črevnú vyrózu.

ecko80
9. aug 2022

Ani netusis, ako Ta chapem. Zaciatkom jula sme chytili Covid, chlap priniesol z prace. Den pred odchodom na dovolenku mala dostala horucky, dva dni po nej syn. Ja so synom sme sa davali dokopy tri tyzdne. Dva roky sme nikde neboli, chceli sme ist prvykrat aj s malou na pardnovy pobyt na Slovensku a museli sme zrusit. Ale chvalabohu, uz sme zdravi a chodime aspon na vylety po okoli🙂

autor
9. aug 2022

@missdiva tak akurát na balkone😭

monikaduskova
10. aug 2022

No my tak isto, furt niečo....prvé 2 týždne sme so synom brali atb,...2 týždne relatívny kľud, potom syn bolesti brucha, teploty, medzitým ja priedušky chytrné potom malý zase krvácanie z nosa, museli mu ho lepiť....no leto ako vyšité, pritom ešte tie horúčavy, ja v prechode s návalmi...ale dali sme nejaké výlety, malý sa vytešil tak som rada

monuska1234
10. aug 2022

Autorka,ako ta len chapem,minuly rok starsia dcera ani nebola na rozlucke zo skolkou,par dni pred koncom volali,ze ju boli brusko,na dalsi den horucky,bolesti,hnacky- urobil sa ster a campylobakter,3 tyzdne dieta,jedlo zavadzane postupne...ked uz bola z toho vonku,tak zapal uska z bazena,cize 3 tyzdne ziadne kupanie a dostala atb,uz bola ok,sla na plavecky tabor a sup,ani ho nedochodila a sopel a kasel,takze viem,co prezivas,tiez som sa tesila,ze budeme chodit na vylety a drivu vacsinu leta sme stravili doma 😩 skore uzdravenie zelam!

autor
11. aug 2022

Ako y nebolo dosť ja od rána 38 a bolesť celého tela akoby som včera bola 5 hodín vo fitku...určite kovid jooj testnem až sobotu

terry658
11. aug 2022

Ak Ťa to poteší, nie si v tom sama. Zlatým klincom bolo, keď som horúčky chytila aj ja a ostala som doma sama s deťmi.
Teraz si vážim každú chvíľu kedy som ok a deti tiež

autor
11. aug 2022

@terry658 veru niet nad zdravie

terry658
12. aug 2022

Držím prsty nech si čím skôr fit. Viem aké je to náročné, najmä psychicky. Ale nebude to trvať večne. Deti porastú a nebudú už tak choré.

autor
12. aug 2022

@terry658 ďakujem 🥰

Strana
z2