icon

Sú tieto vyrážky kiahne?

katkasofi
19. júl 2015

Kočky prosím Vás sú toto kiahne? Malý (2r4m) ich má asi cca 20 po telíčku, teplota po odrátani je 37...súbežne ho práve liečim na sladké chrasty..😞 Díky

Sú tieto vyrážky kiahne?Sú tieto vyrážky kiahne?Sú tieto vyrážky kiahne?
Strana
z3
mart1na26
21. júl 2015

@katkasofi beha jak namydleny blesk ked zaspi este to pofotim, a ty si bola aj u doktora? Mala si skriabe hrudnik, len koli tomu som si to vsimla, lebo inak ona je aj atopicka tak som ju popozerala a sledujem jej to od vcera a pomaly sa jej to rozsiruje a zvacsuje, som zvedava jak na ten fenistil zareaguje

katkasofi
autor
22. júl 2015

@mart1na26 bola som. Mam čakať ci sa spravia pluzgiere. Dostala som na to aj mentolový puder a nič.... Nezaberá...daj prosím vediet čo povedia tebe....diky moc

mart1na26
22. júl 2015

@katkasofi ahoj, takze doktor povedal , ze su to stipance. Mame fenistil a tekuty chladivy puder. Kontroloval jej hlavne telicko, krk, uska ale tam nema nic. Inak fenistil kvapky zaberaju. Malemu je ako?

katkasofi
autor
22. júl 2015

@mart1na26 furt rovnaké...akurát ze štípance nemá mat z čoho...

katka2011
22. júl 2015

@katkasofi zatial nie caka na vysledky sterov dam vediet

katkasofi
autor
22. júl 2015

@katka2011 nám ster nebrali...ale to asi zato ze sme boli u zastupujúcej lekárky...náš dr keby to videl tak by z fleku vedel povedať z čoho to je...len ma 2tyzdne dovolenku...u malého mi rozoznal na prvý sup alergiu na cuketu...😉

lensam
25. aug 2016

@katkasofi to musí byť veštec, že trafil rovno aj konkrétnu potravinu 🙂 ako všeobecná môjho otáča, ktorá mu liečila fľaky na nohe antibiotikami. Až na to že to nebola ruzienka ako povedala, ale problém s upchatou žilou. Takže liečba nezaoberala a noha sa zhorsovala. Radšej ho mohla poslať kožnej a nie vestit

fibica
23. júl 2020

@ichbinich a ked sme uz pri mori? Mala asi ma kiahne, prvy den a neviem ci ostat ci ist domov. Moze ist na slnko ci aspon do vody?

ukulela
23. júl 2020

@fibica s kiahnami nekupat. A na slnko by som tiež nechodila ... Kiahne sú prudko infekčné, prenášajú sa vzduchom aj niekoľko metrov. Tak zvaz, či chceš vedome roznášať nákazu a nakaziť napr tehotnú, alebo rizikové dieťa.

ukulela
23. júl 2020

@fibica deň by som počkala na izbe, či su to kiahne. Ak áno a ak by som dieťa nevedela izolovať, radšej by som šla domov. Keby to bolo súkromie, tak by sa to dalo prežiť a zorganizovať.

kladina
23. júl 2020

@fibica no ja poviem za seba, ze dcera sa vyhadzovala 5 dni, mala teplotu a este velmi bola nervozna... by som nesla ani za nic, uz vobec nie do tepla a na slnko. Som bola rada, ze sme doma. Druha vec je infekcnost...

Strana
z3