icon

Sú to kiahne?

zuzdom
27. feb 2017

Mamicky prosim o radu.moj syn sa v stredu vyhadzal asi na dvoch miestach.stvrtok mal vyrazok viac piatok este par pribudlo.na tvari nema ziadnu.jednu ma vo vlasoch ostatne na chrbte a brusku par na nohach a asi dve na ruke.dva dni mal zvysenu teplotu.vyrazok bolo dokopy len priblizne 26 uz ich je menej.niektore zvodnateli a uz su na nich chrasticky.skoro cela skola ma uz kiahne.ja som na pochybach ci su to kiahne ci nie lebo vsetci na okolo ich maju veeela a my..srvrtok nam doktorka po telefone povedala ze ak si nebudeme isty mame prist.tak az dnes sme boli a ista si nie je ani doktorka ani sestricka 😣 vraj bud kiahne alebo koprivka a to napisala aj do zdravotnej karty..tak ja uz neviem ale koprivku sme mali viac krat a ta bola podla mna ina..vraj dajako skoro by uschli na kiahne a potom zase ze vo vlasoch koprivka nebyva a ze mozno ked berie antihistaminika od alergii tak mozno preto mal slaby priebeh kiahni..tak si mame vybrat..poradte prosim ak viete aky mate nazor😘dakujeem krasne za pomoc a prikladam fotky s odstupom ako sa vyvijali vyrazky

Sú to kiahne?Sú to kiahne?Sú to kiahne?
Strana
z2
gaborova11
5. nov 2018

Mamičky môj dom má 4roki sobotusa vihadzal Maťo vlasoch pri usku nanozickach na pete na rucickach na rytke. A do terás to má svrbí ho to sú to kiahne a des to dostal starší dom má 6rokou. A má 3botki na nohách .... Môže to bit kiahne...

vroni
5. nov 2018

@gaborova11, nie, zrejme nie. Toto vyzera skor na chorobu ruky-nohy-usta. Vyrazky vyzeraju podobne, ale su hlavne na rukach, nohach a okolo ust. Nie su nebezpecne, ale prekonanim choroby sa na nu nevytvara imunita, takze pozor, mozu to dostat znovu.

Strana
z2