icon

Sú to kiahne?

zuzdom
27. feb 2017

Mamicky prosim o radu.moj syn sa v stredu vyhadzal asi na dvoch miestach.stvrtok mal vyrazok viac piatok este par pribudlo.na tvari nema ziadnu.jednu ma vo vlasoch ostatne na chrbte a brusku par na nohach a asi dve na ruke.dva dni mal zvysenu teplotu.vyrazok bolo dokopy len priblizne 26 uz ich je menej.niektore zvodnateli a uz su na nich chrasticky.skoro cela skola ma uz kiahne.ja som na pochybach ci su to kiahne ci nie lebo vsetci na okolo ich maju veeela a my..srvrtok nam doktorka po telefone povedala ze ak si nebudeme isty mame prist.tak az dnes sme boli a ista si nie je ani doktorka ani sestricka 😣 vraj bud kiahne alebo koprivka a to napisala aj do zdravotnej karty..tak ja uz neviem ale koprivku sme mali viac krat a ta bola podla mna ina..vraj dajako skoro by uschli na kiahne a potom zase ze vo vlasoch koprivka nebyva a ze mozno ked berie antihistaminika od alergii tak mozno preto mal slaby priebeh kiahni..tak si mame vybrat..poradte prosim ak viete aky mate nazor😘dakujeem krasne za pomoc a prikladam fotky s odstupom ako sa vyvijali vyrazky

Strana
z2
gaborova11
5. nov 2018

Mamičky môj dom má 4roki sobotusa vihadzal Maťo vlasoch pri usku nanozickach na pete na rucickach na rytke. A do terás to má svrbí ho to sú to kiahne a des to dostal starší dom má 6rokou. A má 3botki na nohách .... Môže to bit kiahne...

vroni
5. nov 2018

@gaborova11, nie, zrejme nie. Toto vyzera skor na chorobu ruky-nohy-usta. Vyrazky vyzeraju podobne, ale su hlavne na rukach, nohach a okolo ust. Nie su nebezpecne, ale prekonanim choroby sa na nu nevytvara imunita, takze pozor, mozu to dostat znovu.

Strana
z2