Sú to kiahne?
Ahojte,mohli by ste mi prosím poradiť či ide o kiahne?
Ďakujem
To je zla fotka, kiahne vyzeraju takto, su naplnené tekutinou
@bublinka12334 Môže. Ale aj nemusí. Ja by som na tvojom mieste asi... hmmm... neviem. Zavolal plynára? Napísal na fórum?
Normalne iď do doktora, jaky problem? Na to tí doktori sú.
@thirstymonk Lebo kiahne su infekcne a nakazi ine deti? Zeby preto?
@bublinka12334 môj malý to ma takéto a z toho je neskor to co ma na chrbte
@bublinka12334 No, posobia ako kiahne. Uvidis, ci ich bude pribudat, ci ma dieta teploty, ci ho to svrbi. Kazdopadne, ak to su kiahne, tak s nim nikam nechod. Nakazis pol cakarne. Zavolaj lekarke, ona ti poradi ci prist a kedy prist.
@beata_k ďakujem,ani som na tento komentár nereagovala naschvál....písala som email aj pani doktorke len žiaľ este neodpísala tak som skúsila aj tu na názor
@beata_k No a čo? Aj angina, aj bronchitida, všetko je infekčné a všetkým sa môžu nakaziť aj iné deti. Načo potom sú tí doktori, keď tam nemôžeš ísť s chorym deckom? Som myslel, že tieto choré prístupy skončili s covidom, ale očividne nie.
@beata_k No a čo? Aj angina, aj bronchitida, všetko je infekčné a všetkým sa môžu nakaziť aj iné deti. Načo potom sú tí doktori, keď tam nemôžeš ísť s chorym deckom? Som myslel, že tieto choré prístupy skončili s covidom, ale očividne nie.
@thirstymonk Vies, chodia tam aj tehotne zeny. Urcite nechces porovnavat kasel a kiahne, ktore pre nenarodene dieta mozu byt smrtelne, vsak.
@thirstymonk nehnevajte sa ale každí ma na to iný názor a najmä ženy ktoré vedia čo je lepsie pre ich dieta a deti a ľudí na okolo pretože aj na tých musíme brať ohľad
@thirstymonk s kiahnami sa nechodilo k dr nikdy, vzdy sa najprv volalo, uz ja ked som.bola decko, mama najprv volala a sla som hneď do infekčnej miestnosti
@bublinka12334 Môže. Ale aj nemusí. Ja by som na tvojom mieste asi... hmmm... neviem. Zavolal plynára? Napísal na fórum?
@thirstymonk s kiahňami sa k lekárovi len tak nechodí. Chodia tam deti ktoré sa idú očkovať, malé miminká, ... a kiahne sú veľmi infekčné a nie výnimočne majú veľmi komplikovaný priebeh. Treba zavolať a poradiť sa a nie sa tam dotrepať.