icon

Sú to kiahne?

bublinka12334
Včera o 07:58

Ahojte,mohli by ste mi prosím poradiť či ide o kiahne?
Ďakujem

thirstymonk
Včera o 08:19

@bublinka12334 Môže. Ale aj nemusí. Ja by som na tvojom mieste asi... hmmm... neviem. Zavolal plynára? Napísal na fórum?

Normalne iď do doktora, jaky problem? Na to tí doktori sú.

nikha2809
Včera o 08:19

To je zla fotka, kiahne vyzeraju takto, su naplnené tekutinou

bublinka12334
autor
Včera o 08:29
@nikha2809

To je zla fotka, kiahne vyzeraju takto, su naplnené tekutinou

bublinka12334
autor
Včera o 08:30
@bublinka12334

@bublinka12334 môj malý to ma takéto a z toho je neskor to co ma na chrbte

beata_k
Včera o 08:41
@thirstymonk

@bublinka12334 Môže. Ale aj nemusí. Ja by som na tvojom mieste asi... hmmm... neviem. Zavolal plynára? Napísal na fórum?

@thirstymonk Lebo kiahne su infekcne a nakazi ine deti? Zeby preto?

beata_k
Včera o 08:45
@bublinka12334

@bublinka12334 môj malý to ma takéto a z toho je neskor to co ma na chrbte

@bublinka12334 No, posobia ako kiahne. Uvidis, ci ich bude pribudat, ci ma dieta teploty, ci ho to svrbi. Kazdopadne, ak to su kiahne, tak s nim nikam nechod. Nakazis pol cakarne. Zavolaj lekarke, ona ti poradi ci prist a kedy prist.

bublinka12334
autor
Včera o 08:46
@beata_k

@beata_k ďakujem,ani som na tento komentár nereagovala naschvál....písala som email aj pani doktorke len žiaľ este neodpísala tak som skúsila aj tu na názor

thirstymonk
Včera o 08:56
@beata_k

@beata_k No a čo? Aj angina, aj bronchitida, všetko je infekčné a všetkým sa môžu nakaziť aj iné deti. Načo potom sú tí doktori, keď tam nemôžeš ísť s chorym deckom? Som myslel, že tieto choré prístupy skončili s covidom, ale očividne nie.

beata_k
Včera o 09:00
@thirstymonk

@beata_k No a čo? Aj angina, aj bronchitida, všetko je infekčné a všetkým sa môžu nakaziť aj iné deti. Načo potom sú tí doktori, keď tam nemôžeš ísť s chorym deckom? Som myslel, že tieto choré prístupy skončili s covidom, ale očividne nie.

@thirstymonk Vies, chodia tam aj tehotne zeny. Urcite nechces porovnavat kasel a kiahne, ktore pre nenarodene dieta mozu byt smrtelne, vsak.

bublinka12334
autor
Včera o 09:07
@thirstymonk

@thirstymonk nehnevajte sa ale každí ma na to iný názor a najmä ženy ktoré vedia čo je lepsie pre ich dieta a deti a ľudí na okolo pretože aj na tých musíme brať ohľad

nikha2809
Včera o 09:29
@thirstymonk

@thirstymonk s kiahnami sa nechodilo k dr nikdy, vzdy sa najprv volalo, uz ja ked som.bola decko, mama najprv volala a sla som hneď do infekčnej miestnosti

anonym_7f4f40
Včera o 09:46
@thirstymonk

@thirstymonk s kiahňami sa k lekárovi len tak nechodí. Chodia tam deti ktoré sa idú očkovať, malé miminká, ... a kiahne sú veľmi infekčné a nie výnimočne majú veľmi komplikovaný priebeh. Treba zavolať a poradiť sa a nie sa tam dotrepať.