icon

Sú to kiahne podľa vás?

mibi41
14. okt 2017

Baby, prosim su to ovcie kiahne?Ci? Dakujem

Sú to kiahne podľa vás?Sú to kiahne podľa vás?
Strana
z2
lienocka212
14. okt 2017

@evittam tak ja som mala teplotu napríklad chytilo má to keď som mala 15, dostala som ich od sestry.. najprv som si myslela že som chorá trvalo to asi deň o týždeň vyrážky na hrudníku išla som hneď domov z internátu a už vo vlaku sa mi urobili aj vyrážky na tvari a postupne všade

evittam
14. okt 2017

@lienocka212 Ved ja netvrdím,ze teplota nie je. Ale nemusí byt. 😉 Obe moje deti teplotu nemali vôbec a nielen oni.😉

lenadka
14. okt 2017

@mibi41 na noc dať fenistil kvapky, nurofen nedávať pri kiahňach len paracetamol, aj potierať roztokom tannu hermal veľmi pomáha, plus ten hypermangan. Ale úprimne mne to ako kiahne vyzerá čoraz menej, že sú ak pokope zaliate tie pupaky miestami

mibi41
autor
15. okt 2017

@bleblu asi to je fakt toto.Aky je postup teraz? Poprosim o rady.

mibi41
autor
15. okt 2017

@lenadka asi to je fakt toto.Aky je postup teraz? Poprosim o rady.

bleblu
15. okt 2017

@mibi41 v podstate taky ako pri kiahnach fenistil kvapky fenistil gel i kex az nejaky zazrak necakaj a bud este tekutfy puder niektore davaju sodocrem a hlavne daj multivitamin cebion alebo cebion C vitamin. Len to strasne dlho trva aspon u nas a je to strasne zvrbive cize uz 2 tyzdne nespime poriadne

zabina27
15. okt 2017

@bleblu nepomohol by ditiaden? My sme dali asi na 2-3 najhoršie noci malému pri kiahnach, aby sa vyspal, na pohotovosti nám to predpisali

luliu
15. okt 2017

@mibi41 ruky nohy ústa sú vyrážky iba okolo úst, na dlaniach a na nohách na stúpajú. Nie na celých rukách a nohách, nie na hrudi, nie na krku

luliu
15. okt 2017

*stupaji

mibi41
autor
15. okt 2017

@luliu no a on to ma aj na kolene zo zadnej strany :( ja uz neviem... Hrud a chrbat ma uplne cisty,ak bu to boli kiahne uz by bol podla mna vysypany.
Ked su to ruky nohy a usta,ako mam postupovat?Moze sa kupat? Ako dlho ma byt doma? Dakujem za rady

luliu
15. okt 2017

@mibi41 ruky nohy ústa - vyrážky veľmi svrbia až bolia, ako keby chodil po žiletkach. Nie je ta to liek, je to vírus, iba vylezat, za 5 dni je pokoj

januska279
4. nov 2018

Maminky prosim vás môžu byt tieto vyrážky kiahne ?najskor boli úplne maličké ale postupne sa zvacuju mame 4na tvári jednu na rúčke a 3na brušku

Strana
z2