Sú to potničky?
Čo myslíte, čo to môže byť? Lekárku som už nestihla
Teraz len pred chvíľou jej to vybehlo.. strašne plakala a toto bol asi dôvod.. dala som jej na to taký veľmi mastný krém a sa ukludnila
@motogirl699 zavolaj na pohotovosť a pošli im foto
@motogirl699 určite by som to ničím nenatierala ,hlavne kým neviem čo to je. Dcéra mala potnicky no takto to nevyzeralo. Je to malé bábätko,zvážila by som pohotovosť
6 dní má
@motogirl699 určite volaj pohotovosť, to je príliš maličké bábätko na liečbu babskymi radami
@motogirl699 So 6 dnovym dietatom smer pohotovost. Vyzera to ako ekzem, mozno reakcia na umele mlieko, ak nekojis, ale toto musi pri takom malom dietati vidiet lekar.
@sojorez kojim
@motogirl699 Tak to moze byt reakcia od prasku, toho, co si zjedla, plienka..Hadanie... Lekar je najistejsia volba.
Obratim sa na lekára, len som chcela vedieť, či niekto nemal podobnú skúsenosť, aby som zbytočne nevytvárala "paniku"
@motogirl699 mam skusenost. vyzera to uplne ako synov ekzem (v nasom pripade to bolo z alergie na kravsku bielkovinu - to prechadza mliekom aj ked kojis) ale samozrejme nikto sa ti neodvazi povedat s urcitostou co to je na zaklade fotky.
Neviem akym kremom si jej to natrela
ale verim ze hypoalergennym a neparfumovanym. V pondelok k dr alebo ak sa to zhorsi tak na pohotovost
@motogirl699 pri 6 daňovom novorodencovi je panika úplne na mieste
Odsleduj si co si jedla, ci si ju obliekla do niecoho inak vyprateho atd… doma mozes aplikovat kupel v hypermangane, v repiku, nenatierala by som a pozor aj na prehrievanie, vzdusne bavlenene oblecenie a v pondelok ukazat dr 🙂 ak by naaahodou sa nieco pridruzilo, napr teplota, tak chodte na pohotovost 🙏 drzim palce
@motogirl699 ma to na celom telíčku.. chúďatko... hneď na pohotovosť.... toto potnicky nie sú ani omylom
@motogirl699 to bude alergicka reakcia :( moze sa prejavit aj neskor. Drzim palce! Treba riesit upravu stravy, ako pisali , jedna zo 4 BKM prechadza aj do mliecka ale drazdit moze hocico. Idealne upravit si stravu kym kojite a zotrvat, podporit crievka. A najst vhodnu kozmetiku.

@motogirl699 toto potnicky podľa mna nie sú