icon

Sú to potničky alebo niečo iné?

simaa111
14. júl 2025

Zdravim. Čo to moze podla vas byť? Teraz to vyzerá takto svetlo no zvykne to aj zacervenat má to na chrbte paru fliacky som si vsimla dnes už aj na brušku. Obvodna povedala že potnicky no mne sa to nezda, žeby potnicky sme trvalo tak dlho? Lebo ma to už možno aj cez mesiac

Sú to potničky alebo niečo iné?Sú to potničky alebo niečo iné?
balerina2025
14. júl 2025

@simaa111 potnicky a mesiac? asi skor nie.

simaa111
autor
14. júl 2025
@balerina2025

@simaa111 potnicky a mesiac? asi skor nie.

@balerina2025 veď preto sa mi to už nepozdáva. Mala to najprv riadne červené hlavne keď bolo horúco tak som si myslela že okey mozu to byť tie potnicky ale už sa mi to nezda

twinflame
14. júl 2025

@simaa111 pytiriasis rosea mozno. Ma niekde na brusku "hlavnu skvrnu"?

simaa111
autor
14. júl 2025
@twinflame

@simaa111 pytiriasis rosea mozno. Ma niekde na brusku "hlavnu skvrnu"?

@twinflame na brušku okolo pupceka má áno ale take väčšie sú hlavne na chrbte

domkakvet
14. júl 2025

@simaa111 ked budes umyvat, tak skus len cistou vodou, ci to zmyzne, lebo ak su to potnicky, tak by mali zmyznut po umyvani cistou vodou.

simaa111
autor
14. júl 2025
@domkakvet

@simaa111 ked budes umyvat, tak skus len cistou vodou, ci to zmyzne, lebo ak su to potnicky, tak by mali zmyznut po umyvani cistou vodou.

@domkakvet davam jej hypermangan do kúpeľa to mi povedala dr aj v lekárni mi to odporučili na potnicky. No ako posem vyššie na potnicky mi to pride dlha dobe aj keď sice neviem ako dlho môžu trvať kedze sa s tym stretávam prvykrat

anonym_97968a
14. júl 2025
@simaa111

@domkakvet davam jej hypermangan do kúpeľa to mi povedala dr aj v lekárni mi to odporučili na potnicky. No ako posem vyššie na potnicky mi to pride dlha dobe aj keď sice neviem ako dlho môžu trvať kedze sa s tym stretávam prvykrat

@simaa111 syn to má tiež podobne, asi to sú potnicky. Lekárka mu zobrala aj stery z úst a nosa a tam nič nenašla čo by to spôsobovalo. Ale synovi sa to skryje keď pretriem kortikoidmi a je dlhšie mimo slnka a horúca. Teraz už je týždeň horšie počasie a nevystavujem ho slnku a nemá nič 🙂 keď je viac na slnku hoci natretý opalovakom hneď sa mu vyhodia bodky
Tiež ma najviac okolo pupka a ja som tiež citlivá na slnko a pot a tiež mám v okolí pupka ekzém 🙂

subartic
14. júl 2025

mal aj môj syn , zhruba v tomto veku , hlavne v lete. Ak sa schladilo , odoznelo to . Doktor nám povedal že je to určitý druh alergie na pot a teplo , lebo koža je ešte veľmi citlivá . Teraz má 7 a a už roky nič také nemá .

simaa111
autor
14. júl 2025
@subartic

mal aj môj syn , zhruba v tomto veku , hlavne v lete. Ak sa schladilo , odoznelo to . Doktor nám povedal že je to určitý druh alergie na pot a teplo , lebo koža je ešte veľmi citlivá . Teraz má 7 a a už roky nič také nemá .

@subartic presne tak to ma aj mala scerveneje to hlavne keď je horuco teraz čo je vonku chladnejšie manto celkom ok ako je na foto. Pouzivali ste nato niečo prosím vás?

janinah
15. júl 2025
@anonym_97968a

@simaa111 syn to má tiež podobne, asi to sú potnicky. Lekárka mu zobrala aj stery z úst a nosa a tam nič nenašla čo by to spôsobovalo. Ale synovi sa to skryje keď pretriem kortikoidmi a je dlhšie mimo slnka a horúca. Teraz už je týždeň horšie počasie a nevystavujem ho slnku a nemá nič 🙂 keď je viac na slnku hoci natretý opalovakom hneď sa mu vyhodia bodky
Tiež ma najviac okolo pupka a ja som tiež citlivá na slnko a pot a tiež mám v okolí pupka ekzém 🙂

@anonym_97968a s kortikoidmi opatrne,to nie je tak,ze raz pretriem a potom uz nie az o mesiac ked sa to zas vyhodi...tak verim,ze dr.vas poucila a ze je to ordinovane lekarom a sledovane