Sú tu mamičky s detičkami - diabetes melitus 1. typu?
Môj synček má 4 roky,a zhruba pred 3 mesiacmi nám diagnostikovali DM 1.tipu bohužial ☹ Hladám mamičky,ktoré tiež ich detičky majú toto ochorenie, porozpravat sa volne,vymienat si skusenosti , nejake dobre recepty ,ktoré varíte svojim pokladíkom a všetko o DM. 🙂
Baby na facebooku je taka skupina,vola sa dia mamicky.je tam okolo 200 mamiciek,ktorych deti maju diabetes 1.typu.Ja som tiez medzi nimi.Je to super skupina.Baby vam poradia,najdete vselijake recepty a pokecate si a najdete odpovede na vsetky vase otazky.
@christiana3 @daisinka33 @melonik ahojte kočky prosím vás viete mi aké hodnoty glykémie majú byť u detí? ďakujem
ahojte poradte mi moja dcera ma pred spanim 18 cukor, pychla som jej 4 ani sa nezobudila co mam robit??
velmi by ma zaujimalo, ci je tu niektora mamicka, s dietatkom co ma DM1 a nedala dieta ockovat (ani povinne ockovania)..len tak sukromne ma to zaujima
poradím vám-poznám pani, ktorá má s tým dobré skúsenosti ak potrebuje s Vás niekto kontakt,alebo chce ,trebars len poradiť,stretnúť sa ,alebo poradiť po telefone,píšte-pošlem Vám kontakt.
Ita111 privitam, kazdeho ochotneho poradit, tiez sme v tom novi, dcerke diagnostikovali DM1 pred dvomi tyzd.

Pekny den,
nam diagnostikovali DM 1. typu pred mesiacom ☹ bol to pre nas velky sok, je to velka zmena, cize este recepty tiez len hladame. My sme naviac boli minuly tyzden aj na biopsiu kvoli podozreniu na celiakiu vysledky budu o 14 dni ☹ Nas syncek ma 3 roky a 5 mesiacov. Ako riesite skolku ?? Daria sa Vam udrzat glykemie uspokojive ??