Suchá a svrbiaca koža, stratený pigment
Ahojte,neviem ci som dobre zaradila diskuiu,no skusim. Dcerke sa uz davnejsie spravil taky suchy fliacik na brusku,boli sme u koznej,dala nam nejaky krem a zmizlo to. Je to uz mozno tak tri roky dozadu. Teraz asi pred rokom sa jej to znova spravilo na lakti z vnutornej strany. Ako si to skrabala, po case tam vznikol biely flak ako keby jej tam zmizol pigment. -prikladam foto. Viete niekto co to moze byt? Preco jej ten pigment zmizol?? Pripadne co nato ? Dakujem pekne

@anaviky ja mam teraz velmi suchu kozu na bruchu az sa mi supe a kozna mi dala namiesat mastickus ureou a za tyzden po supinkach ani stopy,ten excipial mi nezsberal,treba ist urcite koznej ale u mna napr.to svrbenie pokozky je z alergie na mlieko a histamin a skuste nech sa len mydlom detskym umyva a prasok detsky ,ja tiez znesiem len detske mydlo ale u mna to zacalo vsetko po porode to je ine..
ťažko posudiť, podla mna treba intenzívne premasťovať. mne pomohol bepanthen..ale neviem, skus..a uvidis
Tiez sa mi robieva obcas na rukach a potom to zmizne . Nesvrbi len je to dost suche nemam ziaden konkretny krem hlavne nech hydratuje je mastny aj infadilan aj bepanthen si davam. Par tyzdnov to mam potom ti zmizne same.

@zibi presne ako pises si to pekne zhrnula ja mam tiez taku suchu pokozku,este by som doplnila alergia na potraviny aj ztoho sa robia exemy