icon

Suchá a svrbiaca koža, stratený pigment

anaviky
2. apr 2017

Ahojte,neviem ci som dobre zaradila diskuiu,no skusim. Dcerke sa uz davnejsie spravil taky suchy fliacik na brusku,boli sme u koznej,dala nam nejaky krem a zmizlo to. Je to uz mozno tak tri roky dozadu. Teraz asi pred rokom sa jej to znova spravilo na lakti z vnutornej strany. Ako si to skrabala, po case tam vznikol biely flak ako keby jej tam zmizol pigment. -prikladam foto. Viete niekto co to moze byt? Preco jej ten pigment zmizol?? Pripadne co nato ? Dakujem pekne

Suchá a svrbiaca koža, stratený pigmentSuchá a svrbiaca koža, stratený pigment
Strana
z2
babez
5. apr 2017

@zibi presne ako pises si to pekne zhrnula ja mam tiez taku suchu pokozku,este by som doplnila alergia na potraviny aj ztoho sa robia exemy

anaviky
autor
5. apr 2017

@babez hej citam citam teraz a tak mi to pripada na ten atopicky a mozno teda aj nejake potraviny jej to zhorsuju...

babez
5. apr 2017

@anaviky ja mam teraz velmi suchu kozu na bruchu az sa mi supe a kozna mi dala namiesat mastickus ureou a za tyzden po supinkach ani stopy,ten excipial mi nezsberal,treba ist urcite koznej ale u mna napr.to svrbenie pokozky je z alergie na mlieko a histamin a skuste nech sa len mydlom detskym umyva a prasok detsky ,ja tiez znesiem len detske mydlo ale u mna to zacalo vsetko po porode to je ine..

maykaaa1122
9. máj 2017

ťažko posudiť, podla mna treba intenzívne premasťovať. mne pomohol bepanthen..ale neviem, skus..a uvidis

lilu7
21. sep 2017

Tiez sa mi robieva obcas na rukach a potom to zmizne . Nesvrbi len je to dost suche nemam ziaden konkretny krem hlavne nech hydratuje je mastny aj infadilan aj bepanthen si davam. Par tyzdnov to mam potom ti zmizne same.

zeytin
31. okt 2018

@anaviky ahoj, viem, ze ti pisem do starej temy, ale zistila si prosim, co to mala dcerka tie biele flaky? Mojej sa to tiez vyhodilo, svrbiaca, sucha pokozka a biele flaky... Dakujem za odpoved.

anaviky
autor
3. nov 2018

@zeytin ahoj, nie neprisli sme na nic, ale uz to nema. Natierala som jej to propolisovou mastou a umyva sa len babylove vyrobkami aby jej mevysusovalo pokozku

zeytin
3. nov 2018

@anaviky dakujem ti 😉

Strana
z2