Suchá pokožka trojmesačnej dcérky
moja malá má 3 mesiace a na tvári a na rukách má veľmi suchú pokožku, lekár jej nič nenapísal .... Čím ste to vy riešili?
my sme pouzivali Excipial U Lipolotio alebo este jedno ale teraz si na nazov nespomeniem. zvyknem ju este aj dnes sem tam ponatierat po kupani ked je pokozka este vlhka kokosovym olejom
@samsonreni ahoj tak ako @nivi Excipial U Lipolotio najlepsie podla mna a je to dobre aj na exzemik aspon nam sa osvedcilo pouzivali sme do roka teraz uz len Sebamed krem
@samsonreni ja používam ten excipial od detstva...povedz dr nech ti ho napíše na recept sa dopláca len nejaké euro
cistym mandlovym olejom, par kvapiek do kupania ...a potom rano a dni kedy nekupes ponatierat....pokial to nema ekzem tak je to za 2dni zmizne....resp po 4 natretiach....
asi to nie je ekzém ak to neriešil,používaj na pokožku mliečka ,žiadne olejčeky a aj teraz ,keď začalo takéto zlé počasie ,predtým než ideš von natri tváričku ..ak to nezmizne treba to prekonzultovať s dr.
@samsonreni Ahoj, mali sme to iste. Lekarka nam predpisala Lipolotio (citaj ako vidis, niektori si myslia, ze to ma byt "lousn" ale je to lotio). A pomohlo to teda velmi. Odporucam 😉
@samsonreni dcerka mala tiez. Skusali sme kadeco, daco jej predpisala aj lekarka - taku penu na suchu kozu do kupela, ale pouzili sme ju len raz. Akoby zazrakom pomohlo, ked sme vylucili uplne vsetku kozmetiku, par tyzdnov som ju umyvala v cistej vode (ale nie casto, celu len raz za par dni) a nenatierala nicim.
@samsonreni tak ako baby radia...my sme mali velmi suchu kozicku,zabral az excipial. Na tvaricku excipial kids krem,na telicko Excipial U lipolotio,to je akoby telove mlieko

@samsonreni urcite chod ku koznej. aby sa to nezhorsilo a neskoncilo to ekzemom. inak je dobra bioderma-atoderm.