icon

Suchý kašeľ pri zaspavani

ave17
23. mar 2018

Ahojte mamičky,mám polročné dieťa,ktoré strašne drhne pri zaspavani,má suchý kašeľ,až ju napina,keď zaspi,už je ok.Včera sme boli u doktorky predpisala fenistil kvapky a calciovy sirup,ale nemám pocit,že by sa to zlepšovalo,práve naopak. Baby,ako jej ešte môžem pomôcť? Dakujem za rady.

pininka
•
23. mar 2018

No od vcera sa to zazracne nezlepsi, to chce cas. Podla mna nic lepsie ti nemohla dat.

zabina27
•
23. mar 2018

skus aspon cez vikend pockat a zvlhcujte vzduch tam, kde spi

ellaafi
•
23. mar 2018

My sme sa toho zbavovali 4dni, trpezlivosť, vyskúšaj ešte plienku namočenú v slanej vode len tak prevesenu ces postieľku

ave17
autor
•
23. mar 2018

Diky baby,mám pocit,že sa jej zmenil na vlhký,dala som jej mucosolvan,lebo normálne som počula ako chrchle a zostáva to v nej.No dakujem za rady.

0silvia0
•
24. mar 2018

@ave17 keď boli deti malé, používala som soľnú lampu.

ave17
autor
•
25. mar 2018

@0silvia0 tu mám doma,vyskúšam🙂

ave17
autor
•
25. mar 2018

Baby,nikde sa neviem dočítať,môžem kombinovat fenistil s tym mucosolvan?? Ja vlastne celkom nechápem,na co je ten fenistil.Ďakujem.

emmas145
•
25. mar 2018

kalciový sirup je fakt najlepší aspon podla mojich skuseností

ave17
autor
•
25. mar 2018

@emmas145 aj ten jej dávam,doktorka nám dala fenistil kvapky+ calciovy,ale malej sa začali tvorit hlieny,tak som dala mucosolvan,len neviem,či ponechať aj fenistil,či ten vlastne nezdržiava tie hlieny,kt.potrebuje dať von.

katka1416
•
25. mar 2018

@ave17 fenistil by mal pomôcť aby ju kašeľ tak nedrazdil, ja davam tesne predtým ako idu spat. A vyvysit hlavičku ked spi

tatiana1980
•
26. mar 2018

Mozes dat aj mucosolvan aj fenistil ja davam stoptussin na suchy kasel

katarinadei
•
26. mar 2018

Nasa dr neodporucala dat takym malinkym detickam sirupy na vykasliavanie, lebo vykaslat to nevedia a sirup im moze zvysit tvorbu hlienu. Fenistil zredukuje hlieny a vdaka nemu odpuchne sluznica nosa, takze nie je upchaty a lepsie aj idu von sople, a takisto odpuchnu dychacie cesty, takze lahsie vykasle. Este nam pri malinkych zahlienenych odporucali davat casto na brusko, ze vyjdu sopliky von lahsie. No a zvlhcovat. A cebion sme par dni davali.

miminka327
•
26. mar 2018

Daj mu stoptusin na noc..to urcite zaberie a nebude ho dusit.

ave17
autor
•
26. mar 2018

@katarinade
@miminka327. Baby dakujem za rady,malá už chrchle,normálne cez deň ked dýcha,počujem ako jej to behá hore dole... Takže trošku som zmätená,že nedávat lieky ns vykasliavanie,keď jej dam na tlmenie,všetko to ostane v nej,ale mám pocit ze sa jej to llepší..tak hádam som sa trafila🙂 dakujem ešte raz

zabina27
•
26. mar 2018

@ave17 stoptussin je aj na suchý aj na vlhký kašeľ

ave17
autor
•
26. mar 2018

@zabina27 ahaaa,tak to je super🙂 to som nevedela,moze ho aj 7 mesačné?, ste zlaté baby

zabina27
•
27. mar 2018

@ave17 môže aj maličké, ale kvapky sú veľmi alkoholové, mne to obaja malí hneď vyvracali, už som to potom ani neskúšala, este je aj sirup s príchuťou, tiez podľa mňa nič moc, ale to zjedli

khkt
•
27. mar 2018

Stoptussin a Mucosolvan naraz určite nedávaj, buď jedno, alebo druhé. A skús odsávať noštek odsávačkou na vysávač.

miminka327
•
27. mar 2018

@ave17 chrchle jej to preto,lebo je malinká a nevie si odkašľať. Niekedy to deti aj vyvrátia a to je ok.

ave17
autor
•
27. mar 2018

Chvalabohu,pekne odkasliava,už ju to vôbec nedrhne pri zaspavani,ale normálne cez deň odkašle,je to oveľa lepsie🙂