icon

Super biomatka verzus obyčajná žena

ziggina
5. sep 2013

Ahojte práve di čítam nejaké prispevky a normálne ma to vytočilo!Ako môže nejaká matka vyčítať tej druhej že si ničí dieťa očkovaním. zabija ho panadolom ako mu môže dať kravske mlieko ako hrabko prečo amatérsky prečo mu dáva cukor......?a podobne.Ja osobne mám 13ročnú dcéru a ročnú a pri tej staršej dá neriešilo či je očkovanie dobré,bolo povinne iné mlieko ako kravske ani poriadne nebolo granko jej chutilo veď je pre deti pampersky sa začali len vyrábať a boli drahé a hlavne nebola medzi ľuďmi takato komunikacia tak sme boli matkami ako sme vedeli a čo nám riradili náše mami.Teraz je to inak aj ja už robím mnoho vecí podľa moderných mamičiek ale prečo hneď niekoho zhadzovat za to že ľúbi svoje dieťa a robí pre neho len to najlepšie čo vie?Každý má svoj názor tak ho presadzujte trošku jemnejsie.Aký typ matky si ty?A ako vieš že čo hovoriš ty je to správne?

Strana
z2
danula1238
6. sep 2013

Budem citovat jedneho mojho profesora ktoreho blizka priatelka ked bola tehotna sa tak vyhybala nezdravej strave ze ked sa jej narodil syn zistila aku chybu urobila. Jej syn ma vela druhov alergii. PRI druhom jedla vsetko a alergiami netrpi.j Najlepsia je zlata stredna cesta a jest aj to co nieje velmi zdrave ale primerane.

evelynm
6. sep 2013

@ziggina , aha, tu diskusiu som necitala. stranka nanicmama.sk vsak realne existuje niekolko rokov, sm na nej aktivnou clenkou, preto mi to hned udrelo do oci🙂 , v dobrom, pravdaze 🙂

evelynm
6. sep 2013

@sandracs , mrkni, ak chces 🙂

memory97
6. sep 2013

Uz davno som nepozerala diskusie a zarazilo ma prave to, ako sa tu maminy navzajom urazaju a "dokazuju si", ktora je lepsia... no zial musim povedat, ze je uplne jedno ci bio, ci nebio, osud sa s nami niekedy kruto zahra, ze mozeme robit vsetko najlepsie, ci najhorsie a aj tak to neovplyvnime 😉 V prvom rade by si kazda mamina mala uvedomit, ze je maminou a vychovava svoje dieta ako najlepsie vie a nesudit ine, ked nepozna pricinu konania inej maminy. Velakrat je za tym nieco, co by si ina nechcela prezit 😉 Nuz nechcela som prispiest, ale nedalo mi 😝

memory97
6. sep 2013

A este som zabudla, aky typ som. Pouzivam aj bio aj nebio potraviny, lebo v tom nevidim nejaky velky rozdiel. A ako viem, co hovorim, ze je spravne? Vychadzam z vlastnych skusenosti pri detoch, ale nebranim sa aj inym nazorom a potom si z toho robim zlatu strednu cestu 😉 ked su stastne moje deti, som aj ja 😉 A ked ste uz spomenuli ockovanie, nie som proti nemu a ani nebudem. A preco? Dnes je tolko vseliakych virusov a chorob, ktore mozu zmenit cloveku zivot, ze sa ani nenazdame....

mimiza
7. sep 2013

myslím, že každá máme svoju pravdu, ale fakt je,že tie ja im hovorím "uvedomelé matky" majú väčší problém rešpektovať iný životný štýl a životos právu ako je tá ich., stretla som sa s tým viackrát osobne. My sme používali jednorázové plienky, deti mám očkované, aj nepovinné vakcíny, podľa mojej úvahy, jedia to čo my, tiež som raz ochutnala hotové jedlo z pohárika 😝 Ked im padne rožok do trávy oprášime a jeme dalej. Dvíha mi tlak, ked nejaká mama v materskom centre sa domna pustí, že prečo siho dala očkovať !!! Lebo toto a toto !!!! Ja tiež ich neriešim, že prečo si si nedala deti očkovať, chceš aby ti ochoreli ?!
Treba toleranciu na oboch stranách, ja si tiež rada prečítam aj iný názor ako je môj, len záleži od podania.... 🙂 🙂 🙂

blackcat8885
11. sep 2013

Ja sa riadim vlastným rozumom a intuíciou.Dám si poradiť,prečítam si ale nerobím všetko tak ako je v mode.Nekupujem Bio ale snažim sa kupovať kvalitné ovocie,zeleninu alebo mame zo zahrady.Mlieko napr..si nemyslím,že je také niečo strašné ako sa všade píše,budem dávať od 1,5roka.Očkovať som dala.Myslím,že treba používať zdravý rozum,frady typu-kojiť do 3r,neočkovať,nedávať sladké,dávať Bio atd sú často jednostranné,všetko má predsa 2strany. Ja chcem,aby môj malý jedol zdravo ale to neznamená,že ked bude starší nekúpim mu sladkosť apod.

anjika42
1. okt 2016

A podľa niektorých sú tie, ktoré nekoja, horšie ako vrahyne

Strana
z2