Švagriná dáva synovi piť MMS
Robili by ste s tym nieco? 13 ročný chlapček a matka mu dáva kazdu hodinu piť MMS... riešili by ste to?
To ti môže byť predsa jedno, či bude alebo nebude vedieť... Ja žasnem, že sa nad tým vôbec pozastavuješ- povedať, či nepovedať.. Ten chalan má žiť, či nežiť???
@mogaa Trump je populista, ignorant a naduty neschopak - to je pre mna hlupak.
Stal sa prezidentom lebo:
1.) ma peniaze po oteckovi a mohol si financovat kampan.
2.) vyuzil fakt ze USA je plne nevzdelanych ludi, ktori maju jednoduche myslenie, a su spokojni ak spia s pistolou pod vankusom, maju bieleho suseda a v nedelu si pozru futbal a idu do kostola. Potom ked nahodou vidia v telke dokument o velkom cinskom mure ich napadne ze preco to nepostavime aj my na hranici s Mexikom.... Trump pocuva tuto nevzdelanu masu, velmi dobre vie ze mur s Mexikom je kravina ale navrhne to v kongrese lebo to maju v hlavach vsetci ti volici truhlici a on tak ziska ich hlasy. Takto pracuju vsetci populisti. Oni len pracuju na vlstnej popularite, namiesto toho aby viedli stat k osvieteniu, aby vzdelali nevzdelanych ludi a robili pokrokove veci, (ktore sice nie su prave teraz velmi popularne ale budu znamenat lepsiu buducnost pre kazdeho). Ako inac vysvetlis fakt ze tam skoro kazdy tyzden umieraju desiatky ludi rukou idiota so samopalom ale Trump vyhlasuje ze vlastnit zbran je posvatne pravo a keby ich bolo viac, bolo by lepsie.
@andreatytler to že niekto má peniaze na kampaň neznamená že ju aj vyhrá., vždy býva viac kandidátov a pochybujem že niektorý z nich by bol chudobný....ano určite hovoril potencionálnym voličom to, čo chceli počuť, v opačnom prípade by bol hlupák😉 to, že poviem niekomu to čo chce počuť alebo viem že z toho budem mať výhodu sa dá nazvať hocijako(napr.vypočítavosť, manipulatívnosť) ale nie hlúposť...Takže podľa mňa by bol hlupák vtedy ak by pred volbami presadzoval niečo čo voliči nechcú 😉 Ľudia sú jednoduchí, dám hlas tomu kto mi ponúkne víziu toho čo chcem alebo víziu že sa budem mať lepšie.....
@mogaa americký prezident je v prvom rade bohatý a vplyvný muž. Toľko k jeho "šikovnosti", či inteligencii 😉 Drvivá väčšina ľudí v politike, sú patologické osobnosti, kým normálni ľudia žijú väčšinou normálny život. K tomu, aby sa niekto niekam "dopracoval" či "dostal" nestačia len schopnosti. Často treba zahodiť zdravý rozum, chrbtovú kosť, a keď na to príde, predať aj vlastnú mater. Takže na tento ukazovateľ by som sa pri skúške správnosti nespoliehala
Do riti, rob s tym nieco! Ja, tak to nenecham ani minutu len tak! Policia, socialka, ides
Ahoj.. Už sa nechceš vyjadrovať tu, či si sa zahanbila alebo prečo neodpovedáš? Tú tvoju otázku som si ešte raz prečítala..skús si ju aj ty. Ak si s touto situáciou nič nerobila.. Tak by som jej vynadala, toto normálny človek nerobí..
V žiadnom prípade to nenechajte tak, ak chlapec zomrie na následky už bude pozde. Čo najskôr kontaktujte políciu a oni vám povedia čo ako či kontaktovať sociálku. Ak máte strach volajte anonymné ale určite tomu chlapcoch pomôžte čím skôr kým ho nezabije . Ak poznáte jeho pedistrickou chojte zanou a povecte jej čo sa deje šak ona vám stym pomôže cotobit ako postupovať. Ale kôli chlapcovi čím skôr.
Kriste na nebi.Asi by som kontaktovala socialku.
Určite by som to riešila , neviem prečo vôbec nad tým premyslas, že by si to nechala tak. Až sa malému nieco stane , tak si budeš potom vyčítať, že si mohla niečo urobiť a neurobila si to. Tak isto malý chlapec si nezaslúži doplatiť na hlúposť svojej matky a má ešte celý život pred sebou a má právo nato, ho žiť plnohodnotne. Čo sa týka jeho matky... Pfu. Ani neviem čo povedať, lebo mi napádajú len nadávky.. určite to nemá v hlave v poriadku. Určite by som zavolala sociálku a to tak rýchlo ako sa dá. A aj keď bude vedieť, že si to bola ty tak čo?! Možno zachránia život nevinnému dieťaťu. Nerobíš to predsa z nejakých sebeckých alebo pomstichtivych dôvodov..
Oznam socialke
esteze nie cokoladu
Veď to je liek, nie otrava, to nie je savo

Vela veci,ktore pomahaju je zakazanych. Farmaceuticky priemysel potrebuje chorych. Neobhajujem mms,ja naozaj neviem,co si o nom mysliet