icon

Svrbenie intímnych miest u 6 ročnej dcérky

edimamija
5. jan 2016

Pekný večer,
máme dlhotrvajúci problém.
Dcérka sa stále škrabe na intímnych miestach. Najprv som s ňou bola u nefrologičky,ale tam mala všetko v poriadku a s odpoveďou "deti sa skúmajú" sme od nej odišli a na kontrolu nebolo nutné sa vracať. Ale mne to zas už pripadá hlúpe, že pomaly ide do školy a furt sa objavuje? Podľa kamošky môže mať aj kandidu,tak som jej obmedzila aj pšeničnú múku a sladkosti. Ale stále to pretrváva. Už ma to fakt nebaví stále ju upozorňovať a navyše natierať Canestenom alebo Sudocremom. Nejde o to,že by som na to bola lenivá,ale o to,že to nie je normálne. Zvažujem kožnú lekárku,ale nie som si istá,či to bude správna cesta. Máme doma aj psíka (len pre info),ale škrabala sa aj keď sme ho ešte nemali.
Poraďte prosím z Vašich skúseností.
Ďakujem.

Strana
z2
edimamija
autor
8. jan 2016

Ahoj maminky!
Tak je to za nami. Boli sme dnes u dets.gynekológa. Malá strašne plakala. Bolo to pre ňu studené tak sa zľakla. Avšak sa zistilo,že tam má zápal,tak dostala čapíky. O 10 dní máme ísť na kontrolu.

mawka
8. jan 2016

@edimamija drzim palce. aj povedal ze z coho?

mizu89
8. jan 2016

@edimamija mozno odveci co napisem ale ja som s tym mala tiez problem.skrabala som sa na intimnom mieste pred koleginami az som si to neuvedomovala az ma na to upozornila jedna kolegina tak som si skusila kupit sprchovy gel na intimnu hygienu(lactacyd...) a zabralo uz sa neskrabem nemam s tym problem.ja som mala asi alergiu ked sme prisli z tuniska tak som musela daco tam dostat.tak skus zmenit kozmetiku dcerke ale neviem ci to mozu uzivat aj deti popripade sa popytaj v lekarni 🙂

edimamija
autor
8. jan 2016

@mawka to zial nie a po vysloveni verdiktu ma to ani nenapadlo.

edimamija
autor
8. jan 2016

@mizu89 ma ale zapal. A uz dnes vecer hovorila,ze ju to uz tak velmi sni nesvrbi.

zuzka1008
8. jan 2016

Ako ju vyšetroval? Ako dospelú ,klasický na koze ?

edimamija
autor
8. jan 2016

Ako dospelu len s takym miniaturnim tym (neviem ako sa to vola) hrubka ako pero. A ano na koze.

gviera
9. jan 2016

@edimamija Chápem, určite to nebolo jednoduché ani pre malú ani pre teba. Ale dobre si urobila. Je to super, že liečba tak rýchlo zaberá. 🙂 🙂 🙂

edimamija
autor
9. jan 2016

@gviera no veru sa mi navecer ulavilo.. O 10 dni kontrola.. Ešte sa ale boji, ako jej budem davat tie capiky..

mawka
9. jan 2016

@edimamija jaj boze, babulka mala, uz take skusenosti. ale je statocna. drzim palce, nech je cim skor v poriadku.

edimamija
autor
9. jan 2016

@mawka ďakujeme, si milá 🙂

Strana
z2